Jump to content

Usb Tanımama Sorunu


Black_Love

Recommended Posts

Arkadaşlar benim sorunum şu;

Üç adet bilgisayara format attım ve daha sonra taktığım hiçbir usb cihazını tanımadı. Sağ alt köşede usb aygıtı tanınmadı uyarısı verdi. Bilgisayarlara Fdisk attım, başka harddisk taktım, farklı xplerle format attım ama yine sorun aynı. Kısa devre olabileceğini düşünüp donanımları söküp kasa dışında ana parçaları takarak denedim ama sorun yine aynı. Bu konuda bilgisi olanların yorumunu bekliyorum ivedi bir şekilde...

Saygılar...

Link to comment
Share on other sites

Format attıktan sonra kurduğunuz işletim sisteminin Windows XP olduğunu yazmışsınız; fakat SP2'li değilse yani eski bir versiyon ise USB driverleri yok demektir. Bu problemler genellikle bundan kaynaklanır. Her üç makinada da bu sorunun olması kurduğunuz işletim sistemi ile alakalı gibi gözüküyor.

Link to comment
Share on other sites

geçen hafta aynı sorunu bende yaşadım, bu sorun bazen olup bazen olmuyordu.. Sorun yaşadığımda sorunlu PCMCIA aygıtını gösteriyordu, elimde anakart sürücüsü ve güncel bir sürücü olmamasında rağmen günceleme yapmaya çalıştım bir kaç defa..Birde tüm USB driverlarını kaldırdım yeniden başlatınca otomatik usb leri bulup kurdu sorun çözüldü ama nasıl ve neden çözüldü ben anlayamadım..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...