Jump to content

Etiketlemeyi Destekleyen Arama Programı


ByGone

Recommended Posts

Merhaba

Etiketleme sistemini destekleyen arama programı veya dosya indexleyicisi gibi bişeyler ariyorum.

AvaFind, Google Desktop, Windows search, everything, .... gibi programları denedim. harika indexleme ile aradığımıza çabucak ulaştırıyorlar ama dosya ismi veya içerdiği kelimeye göre arama yapabiliyorlar. Dosya içeriği birbirine çok benzer her günün tarihine göre isimlendirilen dosyalarım üzerinde pek başarılı sonuç elde edemedim. Yani arama kriteri dosya adında geçmedikce düzgün sonuc alınamıyor... :)

Benim istediğim programı önemli ölçüde Microsoft yapmış. "Windows Fotoğraf Galerisi" ismindeki program Picasa türü bir program ve bilgisayardaki resimleri indexleyen, arşivleyen, düzene sokan bir program. etiket sistemini de destekliyor ama ne yazikki sadece resimler üzerinde çalışıyor :S Bu programın tüm dosyalar üzerinde çalışanı var mıdır?

Avafind ile MS Fotoğraf galerisinin birleşimi gibi bişey arıyorum :kut:. Önemli olan etiketleyebilmek

biraz uzun oldu ama sanırım bu çok kişinin işine yarayacak bişeydir...

Link to comment
Share on other sites

up up

hadi arkadaşlar yokmudur böyle bir program. veya bu amaç doğrultusunda kullanabileceğim bir program bilen var mı? programın yapacağı şey sadece dosyalarımı etiketleyebilmem... aslında basit bir veritabanı uygulaması bu ama ne yazıkki böyle bir program bulamadım :S sadece windows fotoğraf galerisi adlı program bu niteliğe sahip ama o da maalesef sadece resimler üzerinde etkili. yardım pls

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...