Jump to content

Folderlock Belası


_DruMmeR_

Recommended Posts

dosyayı göre biliyorsan ki direk denetim masasına yönlendiriyor olmalı sag yap arşive ekle de winrar yap sonra winrarrı ac içinden hepsini secerek sürükleme yoluyla başka dosyayya gönder (sürüklemezsen olmazz)

benim başıma geldi careyi bu yola buldumm ve cözdümmm

Link to comment
Share on other sites

Bu program yüzünden format attığımı hatırlıyorum :)

Bayağdır kullanıyorum 5.7.5 sürümünü bir problem yok EFE flash diskleride kitliyor ..Bence bulunması gerek bir program yinede arada istisnalar olur böyle :)Saygılarımla ..

Link to comment
Share on other sites

size olayı şöyle özetliyeyim, programı kurdum şifre oluşturdum dosyamı şifreledim dosyayı şifreledikten sonra masaüstünden kayboldu fakat programı açıp şifremi girince sadece programın içinde görüyordum dosyayı yani gene masaüstünde gözükmüyordu bende hesabımı sildim yeni şifre oluşturdum şifrelediğim dosya kayboldu...folderlock programını kaldırdım ama yinede dosya geri gelmedi olay bundan ibarettir.acaba diyorum ki sistemi geri mi yüklesem ne dersiniz?

Link to comment
Share on other sites

Güvenli kip te açıp dene, olmadı live cd takıp ondaki erd commander tarzı dosya yöneticisi programla dene, o da olmadı harddiski başka bilgisayara tak ve ordan bulmayı dene. Aklıma şimdilik bunlar geldi.

Link to comment
Share on other sites

Kardeşim bırak bu folderlock ları falan.Lock Folder XP 3.6.Full sürümüde heryerde var.Türkçesi dahi var ama ben özellikle kullanmıyorum.Kimse bulamaz.Hepsini denedim ama bundan ötesi yok...Ama sakın avafind yükleme....Açmıyor ama isim yazılırsa o dosyanın olduğunu dösteriyor.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...