Jump to content

çoklu Ortam Ses Denetleyicisi


elezra

Recommended Posts

  • 2 ay sonra...

Merhaba arkadaslar,

Bendede ayni sorun var. Ben onceden xp sp2 kullaniyordum ve format attigimda kendiliginden coklu ortam ses denetleyicisi CD falan istemiyordu. Sadece kendiliginden internetten arayip buluyordu. Simdi xp sp3 kullaniyorum ve ses yok. Bende CD si de yok. Aslinda ses cikmasada olur sadece bi ses aygiti yuklenmis olursa yetiyor. Bana yardimci olabilirmisiniz? Bide sistem aygitlarinda sistem hoparloru icin bir surucu yuklenmemis diye yaziyor problem orda mi ki diye yukletmeye calistim ama nafile.

Simdiden herkezin yardimlari için tessekurler. :D

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşım Öncelikle Boardın İsmini Modelini Yazsan Anında Bulurdumda Ama .....

Microsoftun Bi Yaması Var Hotfix Gibi Bişiydi Heralde High Definaton Audio Driver Bunu İnidr Kur Üstüne Driver Çak Kesin Olur

Ben Kendim Bilgisayar Okuyorum Stajda Bole Yapıorum Hep Çalşıor Bide Benden Tavsiye Drvierlerini Tam Yükle Onları Bi Yedekle Ne Olur Ne Olmaz Örnk MyDrivers , Driver Geniue Eğer Sorunun Çözülmezse Anakart Modelını Yazarsan Bulurum

Link to comment
Share on other sites

arkadaşlar, formattan sonra dizüstü veya masaüstü bilgisayarlarınıza anakart sürücücüsü (chipset ,yonga seti) yüklerseniz ses ve diğer donanımlarınızda yükleme ve kullanma sorunu yaşamassınız.

edit:imla

Link to comment
Share on other sites

bende de amd çipsetli bir ana kart var. kendi driver cd sinden ses kartını yüklüyor sesde geliyor fakat aygıt yöneticisinde "Higt Definition Audio" diye bişeyde ünlem işareti çıkıyordu. Ati nin hdmi audio driver ını yükledim düzeldi. eğer sizdede böle bişey varsa bir deneyim. ( çip sete dikkat)

Dosya Boyutu: 3.38 MB

http://rapidshare.com/files/210750278/9-2_xp32-64_hdmiaudio_76121.exe[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...