Jump to content

Cd Arızalı Laptopa Flash Diskle Format


cayro

Recommended Posts

Laptop umun cd si arızalı gecenlerde de yegenim oynarken admin kısmına şifre girmiş. Yani şuanda laptopu hiç açamıyorum cd arızalı oldugu içinde formatta atamıyorum. Aklıma flash diskten format atmak geldi. Ama olurmu bilmiyorum çünkü direk bot eden olması lazım yada başka bir çözümü varmıdır? Yardımlarınızı bekliyorum..

Link to comment
Share on other sites

flaştan yapmadım ama başka bir leptopdan dvd takabilirsin yada yenisi 50usd +kdv gibi eskisi kadar pahalı değil ve yaygın ben kullandım bu konuda fazla bilginiz yoksa diye yazdım konunun dışında oldu birazda

Söylediginizi ben de düşündüm ama maalesef söylediginiz gibi degil 150 $ istediler.

Baska bir cd driver ilede olmadı çünkü tanıtamıyorum sistem acılmadıgı için.Yani alternatif bir çözüm bulmaya mecbur kaldım. Diger arkadasların söylediklerinede okudum Forumda bir çözüm var sanırım şimdi onu deniyorum. Umarım bir netice verir, ilgilenen bütün arkadaslara çok tşkler..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...
ben kendim 130 liraya birine taktım elimdede var bir tane

softx bilgisayardan aldım ayrıca şimdi bayisi oldum firmada getirmiş samsıung marka satışı 50 usd+ kdv yüzde 80 i uyuyor birbirine

Datron Kn 1 için olurmu elinizdeki dvd rw ? banada lazım okuyor çalıştırıyor sadece kopyalama yapamıyor verbatim dvd hyundai cd de sorun yok ama sonuçda gel beni değiştir diyor olursa ben düşünürüm .

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...