Jump to content

Us Robotics Modem Sorunu...


jajha

Recommended Posts

arkadaşlar US robotics USR9110 modemim var..bi süredir modemimi wireless kullanamıyorum.kablolu kullanmak zorunda kalıyorum.sebebi belki driver dadır diye sitesinden driverı indirdim roboticsin sitesinden .bin dosyası olarak..

driver ı active etmek için sitede dediği gibi 192.168.2.1 yazdım.

http://www.usr-emea.com/support/s-prod-template.asp?loc=trky∏=9110[/CODE]

tools / firmware deyip active ederken bi anda bütün bağlantı kesildi ve normalde hep 4 ü birden yanan modemin ışıklarının soldan 3.sü yanmaz oldu.

şimdi ne kablolu ne de kablosuz internete giremiyorum...

umarım sorunumu açıklayabilmişimdir...

yardımlarınızı bekliyorum...

Link to comment
Share on other sites

Öncelikle siz modeminizin driverını indirmemişsiniz. Kurduğunuz daha doğrusu yazdığınız şey modeme ait Firmware. Yani siz modemin yazılımını değiştirmişsiniz. Yazılım değiştiğinde modemde kayıtlı olan tüm bilgiler silinir. Tüm ayarları yeniden yapmak zorundasınız. Kullanıcı adı, şifre, 8/35, VC_MUX falan hepsini yeniden yazmak zorundasınız. Bağlanamamanız normal. Kolay gelsin.

Link to comment
Share on other sites

Hemen yardım arkadsım gereçekten güzel açıklamış teşekür ediyorum kendisine ama US robotict de birde şuvar kullandığın işletim sistemi çok önemlidir. normalde aktivite etmee pek gerek yok aslında drıver ini indir sonra direk kurulumunu yap kurulumunu yaptığında malum kendisine ait bir program kuruyorsun vede bunu ağbağlantılarından göremezsin bu kullanmış olduğun modemde yaptığın gibi birtakım ayarlarını bu US robotick programında yapman gerek ben kullandığım için bunu oyüzden söyleme isteğinde bulundum :D

Link to comment
Share on other sites

arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler...

işletim sistemim barış seven in perfect xp lite modifiyesi..

arsen arkadaşım sende de aynı modem varmış.

bana robotics in ince ayarlarını söyleyebilir misin?

ayarları ne yapmam gerektiğini teşekkürler...

Link to comment
Share on other sites

arkadaşlar sorunu detaylıca tekrar yazmaya karar verdim.çünkü ilk yazdığımdan sonra çeşitli ilaveler yaptım çzöebilmek için sorunu

modemimi bir süredir wireless olarak kullanamıyordum.sadece kablolu bağlanabiliyordum.sonra kablosuz bağlanabilmek için driverını güncelleme amacıyla

Please register to see this content.
adresindeki 0.51 bellenim sürümünü indirdim ve setup ekranını yükselttim.tüm ayarları baştan yaptım yapabildiğim kadarıyla ISS şifremi de doğru yazdım.

fakat firmware tools yükledikten sonra modemimde yanan 4 tane ışıktan soldan 3.sü artık yanmaz oldu.ne yaptıysam soldan 3.yü yakamadım.artık modemimle ne kablolu ne de kablosuz hiç bir şekilde internete bağanamıyorum.modeme reset de attım tekrar ayarladım.

bağlantı kablolarını da kontrol ettim..yine de sorunu çözemedim..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...