Jump to content

Dünyaca ünlü monitör markası Belinea Türkiye’de


OulCidoY

Recommended Posts

Dünyaca ünlü monitör markası Belinea, Armada Bilgisayar ile imzaladığı yetkili distribütörlük anlaşması ile Türkiye’ye geldi. Belinea, her türlü ihtiyaca yönelik görüntüleme ürünlerini, cazip fiyat/performans oranlarıyla kullanıcıya ulaştırıyor. Kullanıcıya artı değer sunmayı birincil önceliği olarak belirleyen Belinea, sağlam bir lojistik ve teknik destekle ürünlerinin güvenilirliğini pekiştiriyor.

2384872.jpg

Avrupa monitör pazarının güçlü oyuncuları arasında yer alan Almanya merkezli Belinea, 1991 yılında MAXDATA tarafından kuruldu. 1995 yılında Almanya monitör pazarında liderliği ele geçiren Belinea bugüne kadar bu konumunu başarıyla korudu. 2004 yılında satışlarını %16 artıran Belinea, o yıl Almanya’da 600 bin ve Avrupa genelinde 1,2 milyon monitör satışı gerçekleştirdi. 2005’te Almanya monitör pazarının %10’una tek başına sahip olan Belinea, gelişmekte olan pazarlara yönelik açılım projelerine Türkiye’yi de ekledi ve pazara Armada Bilgisayar ile girme kararı aldı.

“Türkiye dinamik bir pazar”

Belinea’nın Türkiye pazarına girmesiyle ilgili olarak bir değerlendirme yapan Belinea Satış ve Dağıtım Kanalları Müdürü Frank Kwasnitza, doygunluğa ulaşan Avrupa monitör pazarının aksine Türkiye pazarının dinamik ve büyüme potansiyeli çok yüksek bir pazar olduğunu, Belinea olarak bu pazarda kaliteli ürünleri uygun fiyatla sunmak için Armada Bilgisayar ile distribütörlük anlaşması imzaladıklarını ifade etti. Kwasnitza, Türkiye pazarında liderliğe oynayan bir marka olmak istediklerini, distribütörlük anlaşması imzalamadan önce aday şirketleri titizlikle incelediklerini ve kendilerini bu hedefe taşıyacak özelliklere yoğunlaştıklarını belirtti.

Armada Bilgisayar PC Bileşenleri Bölümü Satış ve Pazarlama Müdürü Levent Çelik de yaptığı değerlendirmede, Armada Bilgisayar’ın portföyünde, dünyaca tanınmış, ürünlerinde kalite ve müşteri memnuniyetini en ön sırada tutan markalar olduğuna dikkat çekti. Belinea’nın bu bağlamda Armada’nın portföyündeki markalar ile örtüşen bir niteliğe sahip olduğuna vurgu yapan Çelik, Alman Ar-Ge’si ile geliştirilen, üst düzey kalite ve tasarıma sahip Belinea monitörlerinin Türk kullanıcısının beğenisini ve güvenini kısa sürede kazanacağından emin olduklarını kaydetti.

Hürriyet

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...