Jump to content

Winflector V3.9.8.0


semsibey
 Share

Recommended Posts

  • Editor

Winflector v3.9.8.0

image.jpeg.751a2ae36aa0ecbba38173616f95b2cf.jpeg

sv_016.png Run application - Enter the login parameters in Winflector client program (wfc.exe), choose the application to run, press 'Run application' button.

Anasayfa: http://www.winflector.com/

 

Açıklama:
Winflector - Piyasadaki en iyi sanallaştırma yazılımı.

Aşırı bilgi işlem ve ağ kaynağı tüketimi olmadan ağ üzerinden kolay, hızlı ve etkili uygulama paylaşımı sağlar.

Programların yürütüldüğü bir merkezi uygulama sunucusu, Linux ve Windows için kullanılabilen hafif istemci aracılığıyla seçilen uygulamalara kolay uzaktan erişim sağlar.

Uzak Masaüstü Hizmetleri (Windows Terminal Hizmetleri), Citrix XenApp, VNC vb. İçin bir alternatif arıyorsanız - En verimli sanallaştırma yazılımlarından biri olan Winflector tam size göre.

İnternete Geçiş
Windows uygulamanızı İnternet'e geçirin! Uygulamayı yeniden yazmaya gerek yok. Bununla doğrudan HTML5 İnternet tarayıcınızdan çalışabilirsiniz. Uygulama Internet tarayıcısı kullanılarak herhangi bir yerden güvenle çalıştırılabilir. HTTP sunucusunu kurmaya ve yapılandırmaya gerek yoktur, doğrudan Winflector sunucusuna yerleştirilmiştir. Winflector PDF Yazıcı, tarayıcıdan bile yazdırmanıza olanak tanır. Ardından oluşturulan çıktıyı kaydedebilir veya göz atabilirsiniz.

Merkezileştirme
Winflector yazılımı, özellikle çok şubeli işletmeler için önerilen modern, merkezi bir çalışma ortamı yaratır. Merkezi mimari ve uzaktan uygulama yürütme, düşük yönetim maliyetleri, gelişmiş güvenlik, anında güncellenen veritabanlarına erişim sağlar ve sınırsız şirket büyümesine olanak tanır.
Uygulama yönetimi ve veri tabanlarının merkezileştirilmesi, rekabetçi pazar ortamı tarafından zorlanmaktadır. Bu eğilime genellikle “merkezi işlem” veya “sanallaştırma” veya “bulut bilişim” denir. Tüm bu yöntemlerin tek bir temel amacı vardır: Kullanıcı uygulamalarının ve güncel veritabanlarının gerektiğinde güvenli bir şekilde paylaşılması. Winflector, bu hedefi hedefleyen herhangi bir stratejinin önemli bir parçasıdır.

Çok kullanıcılı erişim
Sunucuda yüklü (uzak uygulamalar) ve Winflector tarafından paylaşılan uygulamalar aynı anda merkez ofiste, şubelerde ve şirket dışında çalışan birden fazla yetkili kullanıcı tarafından yürütülebilir. Sanal olarak, paylaşılan uygulamalara erişmek için herhangi bir makine istemci istasyonları olarak kullanılabilir. Bu, Windows, Linux, MacOS, Android, iPAD ve iPhone cihazlarını içerir ancak bunlarla sınırlı değildir.

Mobil erişim
Özel Android istemcisi, akıllı telefonlar ve tabletler gibi çok çeşitli Android cihazlardan uygulamalarınızla çalışmanıza olanak tanır.
Ayrıca, iPAD, iPhone ve HTML5 tarayıcısını destekleyen diğer birçok mobil cihazdan doğrudan Winflector HTTP sunucusuna bağlanabilirsiniz.
Tek gereksinim bir İnternet bağlantısıdır.

Verim
Ağ işlem hacminin ve sunucu bilgi işlem gücünün optimum kullanımı: Winflector, uygulama ile kullanıcı iş istasyonu arasında alışverişi yapılan veri miktarını en aza indirmek için tasarlanmış çok verimli bir iletişim protokolü uygular. Aynı zamanda uygulamanın klavyeye ve istemci istasyonunun fare girişine reaksiyon süresi en aza indirilmiştir. Etkin protokol, Winflector yazılımını geniş alan ağlarında kullanım için ideal hale getirir. Düşük verimli bir ağ bağlantısı üzerinden bile aynı anda çalışan birkaç kullanıcının çalışmasını mümkün kılar. Kullanıcı deneyimi, yerel bir ağ bağlantısına kıyasla çok fazla veya hiç bozulmayacaktır.

Kullanım kolaylığı
Terminal masaüstüne sorunsuz Windows entegrasyonu: Kullanıcı izlenimi, uygulamanın uzak bir sunucuda yürütülmesine rağmen yerel bir programla çalışmaktan biridir. Kullanıcının uygulama sunucusu masaüstüne erişimi yoktur, yalnızca uygulama pencerelerine erişimi vardır. Bu çözüm, gelişmiş performans ve güvenlik nedeniyle iş uygulamalarını kullanmak için tercih edilir. Ek bir avantaj, kolay kurulum ve otomatik istemci güncelleme modudur. İstemci güncelleştirmesi harici sunuculara erişim gerektirmez ve Winflector sunucusu tarafından uzaktan uygulama erişimi için kullanılan iletişim kanalı kullanılarak işlenir.

Tasarruf
12 aylık teknik destek ve sürüm yükseltme, RDP protokolü eliminasyonu (yazılım Microsoft Terminal Hizmetleri veya Citrix kullanmaz) içeren çok rekabetçi bir fiyatlandırma, Winflector paketini piyasadaki en uygun maliyetli çözümlerden biri haline getirir. Uzak masaüstü gerekli değildir - yalnızca seçilen uygulamalar yürütmek için kullanılabilir.
 

https://ddownload.com/d2qz9842d22j
http://hexupload.net/h1cu12vtc68z.html
https://www.file-upload.com/czjuvesp0cr1
https://dropapk.to/5aakg19less7
https://uploadgig.com/file/download/433de5ace8Cf50A3/Winflector.3.9.8.0.sd.rar
http://rapidgator.net/file/e83d028dff230b4cd5b76b60faa629ea/Win
https://rapidgator.net/file/573c6d5bcaa68d8f1400fc4c45d6dbc4/winflector-v3-9-8-0-p2p.rar.html
http://nitroflare.com/view/21AA9681C6CD4EA/Winflector.3.9.8.0.sanet.st.rar
https://rapidgator.net/file/24e218af533429d53fe91673b6d32e34/Winflector.3.9.8.0.sanet.st.rar

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...