Jump to content

Elini Oynatmadan Rapid Kullan(majorshare Adında)


brave0690

Recommended Posts

ben bu işlem için crypt load programını kullanıyorum, paylaşımlar da daha kolay, linkleri tek dosyada toplayıp kolayca indirme listesini başlatabiliyorum.

Please register to see this content.

bu dosyayı biraz kurcalayıp, içindeki router ile beraber kullanabilirseniz, epey hızlı bir şekilde internetten dosyaları indirebilirsiniz...

Link to comment
Share on other sites

arkadaşlar öncelikle bu şekilde bir olay yok KOSKOCA RAPIDSHARE KENDİ SEVERLARINDAN DOWNLOAD IZNINI ABİDİK GUBİDİK PROGRAMLARA BIRAKACAK HA. inanmayın.

bu linkleri veren arkadaşların mesaj sayılarına bakın . mesaj sayılarından anlaşılacağı üzere bu arkadaşlar yeniler bu forumda. buradan ne çıkarmamız gerekiyor sen gel bir foruma hiç bir yere doğru dürüst birşey yazmadan gel rapidden kolay download programını insanlara servis et. hadi oda yetmedi aynı işi gören başka bir program başka birisi tarafından ( ki bu kişi diğeri gibi yeni başlayan bir arkadaş ve bence ikiside aynı kişi) veriliyor. sizce neden ÇÜNKİ O KÜÇÜK 2-5MB LIK DOSYLARI İNSANLAR İNDİRDİĞİ ZAMAN RAPİDSHARE O KİŞYE PUAN VERİYOR. İŞTE TEK SEBEBİ BU.

PUAN KAZANILSIN NEKADAR GÜZEL BUNA BİR DİYECEĞİMİZ YOK ANCAK İNSANLAR KANDIRILARAK DEĞİL. GEL YAZ FORUMA ; ARKADAŞLAR RAPİDİM BİTİYOR LÜTFEN ŞU LİNKTEKİ DOSYAYI FREE OLARAK RAPİDDEN İNDİRİN BENDE PUAN KAAZANAYIM DE. BEN 5 KERE İNDİRİRİM O DOSYAYI . KISACASI DÜRÜST OLMAK LAZIM

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...