Jump to content

Anakart Karşılastırması


yigitemir

Recommended Posts

KARDEŞ 256MB O/B EKRAN KARTI VAR ÜZERİNDE

AMD DESTEKLİ İKİ ANAKART TAVSİYE EDERİM

ASUS M2NPV-MX

GIGABIT M61PME-S2

BEN MÜŞTERİLERİME GIGABIT OLANI SATIYORUM. ŞUAN PİYASADA BULAMIYORUM ASUSU KENDİM KULLANIYORUM ÇOK MEMNUNUM İKİSİNDEN DE.

2GB RAM İLE UÇAR BU ANAKARTLAR

YANINA BİRDE AMD 5200 İŞLEMCİ OLAY TAMAM DIR.

Link to comment
Share on other sites

Gigabyte EP45C-DS3R P45/ICH10R DDR2/DDR3 1600FSB ANAKART anakartı Q9400 işlemci ile beraber kullanıyorum. Fiyatı uygun, çok kaliteli bir anakart. Üzerinde katı kapasitörler var bu da anakartın ömrünü 3 yıldan 20 yıla çıkarıyor. Artı dynamic energy saver özelliği var bu da şu an piyasadaki anakartlar arasında en iyi enerji tasarrufunu sağlıyor. Yanlız 2 tane DDR-3 slotu var haberin olsun. Geri kalan 4 slot DDR-2. Ve de SLI yapma şansın yok çünkü tek pci-express slotu var ekran kartı için.

Link to comment
Share on other sites

amd bencede iyyi bende yeni bilgisyar aldım ve gıgabyte kulanıyorum amd işlemcili ve asus hiç iyi değil bence asususn anakarını aldı bizim arkadaşla ve bende 450 verdim o da 450 verdi ama benim gıgabyte daha iti performans ve asusus 2 hafta sonrada bozuldu garantide daha yapamadı tam 2 hafta olsu asuus bnece hç iyyi değil en anakarta gıgabye ve msı bilririm ben bu 2 markadan başka kolay kolay almamam ve am işlemciside ıntele göre daha uygun ve daha performnslı bence amd al ıntel alırsan sadece fazladan para veririsin başka hiç bir şey değil asususu ne notebbokal nede anakartını al hiç tavsiye etmemem.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...