Jump to content

Neroyu Kaldırdım Ama Otomatik Başlatta Görünüyor


istanbul_19

Recommended Posts

nero7'yi bilgisayardan kaldırdım ama cd taktığımda otomatik başlatta hala neroyla alakalı seçenekler duruyor ve buradan silmeyi bir türlü beceremedim.

işte ne demek istediğimin resimli hali :) :

12143.jpg

acaba bu bölümlerden nasıl kaldırabilirim. inanın kafaya taktım çözüm bulamazsam format atıcam ;):| :| :|

Link to comment
Share on other sites

program ekle kaldırdan kaldırdım. akabinde cclenaer ile reg kayıtlarını düzelttim baktım olmuyor a.windows care ile aynı şeyi denedim gene olmadı. denetim masası klasör seçeneklerinden nero yazan tüm uzantıları sildim. dvd cd ile alakalı olanları başka programla ilişkilendirdim ama gene olmadı gene olmadı.

hakikaten kafayı taktım. sisteme ve bana bi zararı yok ama insan takınca kafayı ;):)

Link to comment
Share on other sites

Aşağıdaki programı kur.Ücretsiz ve Türkçedir.İstediğini sil.Saygılarımla

Please register to see this content.

Bu da resmi

rw16c9.jpg

Not :Eğer tamamen silmek istiyorsanız Kullanılmayanlar bölümünden de silin.Tamamen silinir.Dikkatli olun işletim sistemine ait olanlara karışmayın.

Link to comment
Share on other sites

boz kurt programla ilgisi yok bunu.Aşağıdaki yazıyı oku istersen.Saygılarımla

bilgisayarının 0xc0000135 hatası verdiğini yazmış Ona ve siz değerli internet kullanıcılarına hitaben bu hatadan ve çözümünden bahsedeceğim…

Tanım;

0xc0000135 Hatası Windows XP de karşımıza gelen hatalardan birisidir. Bu hatanın meydana gelmesi için bilgisayarı bir yükleme esnasında hatalı kapatma ile ( Reset Atmak , Bilgisayar çalışırken fişten çekmek…. ) ortaya çıkan bir sorundur. Bilgisayar açılışında mavi ekranda ….• Beklenmedik Kapatılma

• Dur:0xc0000135

Hatası alabilirsiniz. Bu hatanın temel nedeni Windows XP nin Kayıt Defterindeoluşan bir problemdir. Bu sorunun ortaya çıkması için

Nedenler;

Bilgisayarınıza bir program kurarken yada bilgisayarınızın kayıt defterinde değişiklik yapan bir program çalışırken bilgisayarı RESETLEMEK , Fişten çekmek, Farklı nedenlerle bilgisayarınızın kilitlenmesi, Voltaj düşmesi ile oluşan resetlenmeler yada açık bir programın Kayıt defretine bir data yazarken programın GÖREVİ SONLANDIR ile kapatılması esnasında Kayıt defterine o anda girilen bilginin bozulmasıdır.

Çözüm ;

Windows XP işletim sisteminizde Service Pack 1 yüklü değil ise Service Pack 1 kurarak bu sorunu düzeltebilirsiniz. Eğer sisteminizde XP Service Pack 1 yüklü ise o zaman Service Pack 2 yüklemeniz gerekmektedir.

Bilgisayarımı sağ tıklayın özellikler e gelin orada sisteminizde SP1 yada SP2 yüklü olup olmadığını görebilirsiniz. Microsoft Update internet sayfasına giderek güncelleme ve service Pack leri alabilirsiniz. Bu sorun Service Pack yüklendiğinde düzelecektir.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...