Jump to content

Xara Webstyle V4 Full Sürüm


onuchlu

Recommended Posts

Tanıtım:

Webstyle, ağ sayfası tasarımı ile uğraşıyorsanız ve yüksek nitelikli çizimler ya da resimler eklemekte kullanabileceğiniz ödül almış bir yazılım. Bu yazılımı kullanarak sayfalarınızda kullanabileceğiniz, reklam manşetleri, menüler, menü çubukları, düğmeler, 3 boyutlu başlıklar ve bunun gibi birçok şeyi oluşturabilirsiniz.

Deneyimli bir tasarımcı ya da bu işe yeni başlayan biri olup olmadığınız fark etmeden, tek bir butonla, web için profesyonel kalitede grafikler ve fotoğraflar yaratabilirsiniz.

Webstyle' ın özelleştirilebilen profesyonelce tasarlanmış şablonları size sınırsız imkanlar sunar; değişik özeliklerde buton çubukları, reklam başlıkları, fotoğraf albümleri oluşturabilirsiniz

http://rapidshare.com/files/1567439/Xara_Webstyle_4.0.part1.rar
http://rapidshare.com/files/1567476/Xara_Webstyle_4.0.part2.rar
http://rapidshare.com/files/1567491/Xara_Webstyle_4.0.part3.rar

Şifre:sarget[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • 9 ay sonra...
  • 4 hafta sonra ...


http://rapidshare.com/files/1567439/Xara_Webstyle_4.0.part1.rar
http://rapidshare.com/files/1567476/Xara_Webstyle_4.0.part2.rar
http://rapidshare.com/files/1567491/Xara_Webstyle_4.0.part3.rar

Şifre:sarget[/CODE]

güzel diyemicem ama paylasım iyi secim fakat calısşmıuor 2 v 3 uncu linkler:S

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years yıl...
  • 4 ay sonra...

Sok Sok Xara Webstyle 4 Full [TEK LINK]

xara-start-screen.jpg

webstyle-photo-album.jpg

Evet arkadaslar yanlis okumadiniz tek link sadece 32 mb, Diger tüm forumlarda 3 link halinde 220 mb olarak sunulan Xara Webstyle 4 programini düzenleyip gereksiz programlari içinden çikartip sikistirdim ve sizler için upload yaptim ve artik cd ye yazdirmayada gerek kalmadi indirdiginiz dosyalari rar içinden çikartip setupi tikladiginizda kurulum baslayacak.

Serial ve kurulum rar içinde mevcut,

Not: program içindeki yüzlerce template'i kullanabilmek için rar içindeki Talimat dosyasini dikkatlive okuyunuz.

Tanitim:

Webstyle, ag sayfasi tasarimi ile ugrasiyorsaniz ve yüksek nitelikli çizimler ya da resimler eklemekte kullanabileceginiz ödül almis bir yazilim. Bu yazilimi kullanarak sayfalarinizda kullanabileceginiz, reklam mansetleri, menüler, menü çubuklari, dügmeler, 3 boyutlu basliklar ve bunun gibi birçok seyi olusturabilirsiniz.

Deneyimli bir tasarimci ya da bu ise yeni baslayan biri olup olmadiginiz fark etmeden, tek bir butonla, web için profesyonel kalitede grafikler ve fotograflar yaratabilirsiniz.

Webstyle' in özellestirilebilen profesyonelce tasarlanmis sablonlari size sinirsiz imkanlar sunar; degisik özeliklerde buton çubuklari, reklam basliklari, fotograf albümleri olusturabilirsiniz.

Galeri seklindeki arayüzü ile kolay kullanim sunan WebStyle ' i kullanarak siteniz için üzerinde istediginiz metinleri bulundugunu dügmeler, reklam banner ' lari hazirlayabilirsiniz. Webstyle ' in sahip oldugu hazir butonlari, çizgileri ve sablonlari özellestirerek web sitenize yerlestirebilirsiniz. Uygulama grafiklerle zenginlestirilmis DHTML formatinda menüler de olusturabiliyor

Web Sayfalari

Webstyle, web yönetim programi degildir.Web yönetim programinizla baglantili kullanilan bir grafik dizayn programidir.Webstyle, web yönetim programiniza yükleyebileceginiz tüm grafikleri, butonlari,menüleri ve HTML yapisini yaratmanizi saglar.

* Herhangi biri, özellestirilmis, profesyonelce tasarlanmis bir web sitesi olusturabilir.

* Webstyle, farkli tema dizaynlari sunar.Her tema, bir dizi alternatif sayfa düzenine sahiptir, böylece birbiriyle uyumlu, çok sik görünen bir web sitesi olusturabilirsiniz.

* Bir tema rengini degistirdiginizde, Webstyle web sayfasi için gerekli tüm grafikleri otomatik olarak olusturur.

* Tema rengini düzelttiginizde, Webstyle,bu rengin en uygun tonlarini yaratir. Böylece profesyonel bir sonus elde edilir.

* Kademeli menü ve alt menülerden olusan Yön Çubugu -NavBar (buton çubuklari) olusturabilirsiniz.Webstyle gerekli tüm DHTML ve Javascript leri meydana getirecektir.

* Hosnut oldugunuz bir tasarim ve renk belirledikten sonra, bu temanin ayni veya diger sayfa düzenlerini kullanarak, renkler, logo tasarimi, yön çubuklari ve menüler gibi parçalari kopyalayarak kolaylikla ilave web sayfalari tasarlayabilirsiniz.

* Her tema, bir resim albümü içerir.Resim albüm özelligini kullanarak, bunu güncellestirebilirsiniz.Webstyle, tüm küçük resimleri ve tüm DHTML/Javascript kodlari meydana getirir.

* Webstyle, otomatik olarak yeni tema ve sayfa düzenlerini belirleyebilir, indirebilir ve kurabilir

Yön Çubuklari ve Menüler

Webstyle ile kademeli DHTML menülü buton çubuklari olusturmak çok kolaydir.

* Renklerini, fontlarini ve boyutunu isteginize göre degistirebileceginiz grafikler, fare ile üzerine gelindiginde isiklanan buton çubuklari yaratabilirsiniz.Grafik butonlari olusturabileceginiz diger metodlarin aksine, Webstyle, buton ve yön çubuklarinin büyüklügünü herhangi bir uzunluktaki yaziyi sigdiracak sekilde hassas bir sekilde ayarlar.

* Hizli bir sekilde indirilmesi için oldukça küçük grafik dosyalari üretir.

* Yön çubuklari, kademeli, hiyerarsik menüleri içerebilir.Webstyle, bunu desteklemek için, piyasadaki IE5+, Netscape 6+, Mozilla, Opera 7 ve Safari (Apple Mac) gibi tarayicilarla (browser) uyumlu, sikistirilmis Javascript kodlari olusturur.

* Özellestirilebilen, yatay ve dikey yönlerde, 100 den fazla tasarim imkani.

Logolar

Kendi sirketinizin logosunu seçebileceginiz gibi, Webstyle in kütüphanesindeki çok sayida basit logo tasarimlarindan da faydalanabilir,üzerinde degisiklik yapabilirsiniz.Her logo üzerinde sirket ya da ürün adi için ayrilmis bos bir alan yer alir.

Birçok logo tasarimi, Webstyle in özel sembol paketlerindeki sembol veya sekilleri kullanir, böylece çok çesitli sekillere hizli bir sekilde ulasma imkani sunar.

Webstyle, benzer sekilde özellestirilebilen 60 farkli çekirdek(master) dizayn sunar.Renkleri ve fontlari degistirmek sadece bir kaç saniye sürer.Bu örnekler, farkli sembol karakterlerinin kullanimini gösterir.

Bannerlar

Animasyonlu bir reklam çubugu olusturmak için, profesyonel bir grafik tasarimcisina 100$ ya da daha fazlasini ödemek zorunda kalabilirsiniz.Webstyle ile, hizli ve kolay bir sekilde, çok yüksek kalitede kendi dizaynlarinizi yaratabilirsiniz. Genelde 12 KB dan daha büyük 'banner ad' yaratilmasi kabül görmez.Webstyle ile mümkün oldugu kadar küçük boyutta yaratmak mümkündür.

* 80 den fazla tasarim

* Yazi tipi, rengi ve boyutunu kolayca degistirme imkani

* Mümkün oldugu kadar küçük dosya boyutu

* Birçok dizayn, 468x60 piksel standartlarindadir.

Temalar

Iyi bir web dizayni için önemli olan, sayfa üzerindeki veya web sitesindeki elemanlarin birbiriyle uyumlu bir görünümde olmalaridir.Webstyle in sagladigi birçok grafik tasarimi, belli bir temanin parçalaridir. Böylece, sayfanizin her bir elemani için, birbiriyle uyumlu grafikleri seçebilirsiniz

Her bir tema kümesinde (themesets) olanlar(en az):

* Bir baslik (heading) grafigi (genelde bir ya da iki satir degiskenli)

* Bir paragraf basligi yazida kullanmak için daha küçük bir baslik

* Bir logo sirket ismi ile arada bir bosluk olacak sekilde,istediginiz zaman degistirilebilen basit grafik sembol

* Madde isaret (bullet) grafigi

* Bir ayraç (divider) grafigi—yatay çizgi

* Dikey yön çubugu (NavBar) yönlendirme baglantilarini sayfa boyunca yerlestirmek için kullanilan bir buton çubuk

* Yatay yön çubugu (NavBar) yönlendirme baglantilarini sayfanin en üstünde sayfa eni dogrultusunda koymak için kullanilan çubuk

* Buton (button) grafigi bir yön çubugundan ayirmak isteyebileceginiz sayfa baglantilari (link) için.

Fotograf Albümleri

Fotograf albüm araci, web sayfasi albümüyle kullanmak için fotograflarinizi gruplar halinde organize edip, biraraya getirmenize imkan tanir.

* Fotograflarinizi tek tek ya da gruplar halinde, sürükle birak özelligiyle herhangi bir albüme ekleyebilirsiniz.

* Herhangi bir sayidaki albüm parçalarini destekler.

* Küçük resimler olusturmak ve boyutlarini istendigi gibi otomatik olarak ayarlama imkani

* Her bir fotografa baslik ya da tanim ekleme kolayligi

* Albümdeki fotograflari, sürükle birak özelligi ile siralama ve organize etme imkani

* Webstyle fotograf düzenleyicisini baslatmak için herhangi bir fotograf üzerine çift tiklayin

* "Master dosya"si sayesinde tahrip edilemeyen fotograf teknolojisi

Webstyle albüm olusturma araci, sadece fotograf albüm web sayfasi olusturmak için degil ayni zamanda tüm resimlerinizi organize etmek için basvurabileceginiz bir yoldur.

Fotograflar

Webstyle, kullanimi çok kolay ve hizli fotograf düzenleme aracina sahiptir.

* Fotografi düzenlemek için sürükle birak özelligi

* Parlaklik,kontrast, keskinlik, renk doygunlugu, seffaflik ve renk tonlarini interaktif olarak kontrol imkani

* Tek bir klikle otomatik olarak fotograflarinizi ayarlama olanagi

* Fotograflarinizi istediginiz açiya göre çok hizli, es zamanli ve interaktif bir biçimde döndürebilirsiniz-Webstyle, diger imaj düzenleme araçlarindan çok daha hizlidir.

* Hizli ve interaktif bir biçimde imaji kesme ve boyutunu degistirme imkani

* 'master dosya' sayesinde imaji tahrip etmeden düzenleme islemi

'Master' dosya sayesinde imaji tahrip etmeden düzenleme islemi

Diger fotograf yazilimlariyla, fotografi her yükleyip kaydettiginizde, daha da egrilip bükülür ve derece derece bozulur. Webstyle, orjinal 'master dosya' için bir hafiza alani ayirir ve imaji her degistirdiginizde, hatta daha önce degistirilmis bir imaj yüklendiginde bile, orjinal 'master dosya' yi kullanarak istenen islemleri yerine getirir.

Kesilmis bir JPEG fotografi, ne kadar önce üretilmis olursa olsun yüklediginizde, resminizin kesilmis parçalarini tekrar yerine getirebilirsiniz (Tabii orjinal 'master imaj', dosya sisteminiz üzerinde bir yerlerde hala duruyorsa).Bu ayrica, resimlerinizi ne kadar çok yükleyip üzerinde degisiklik yaparsaniz yapin, toplamda egrilme, bozulma olmadigini anlatir.Hatta eski bir JPEG fotografini yükleyip, önceden yapilmis degisiklikleri geri alabilirsiniz.Bunu, bir baska yazilimla yapmak mümkün degildir!

3D Basliklar (3D Headings)

Bazen, web sayfaniz için çok siradisi, çarpici bir baslik gerekebilir.

Webstyle, Xara3D ürününde kullanilan 3D grafik motorunu dahil etmistir.Xara3D kadar esnek olmasa da, yine de çok etkileyici 3 boyutlu basliklari hizli ve kolayca olusturabilirsiniz

Yukaridaki tüm örnekler, Webstyle içerisinde yer alan sablon tasarimlardan üretilmistir.50'den fazla farkli sablon tasarim mevcuttur, böylece çok çesitli, sik 3D basliklar yaratabilirsiniz.

Yazi boyutunu, renkleri ( 3D dizaynlarda yer alan isiklandirma renkleri de dahil) , egimi, kalinligi, gölgeyi degistirebilirsiniz.

vopn49.jpg

2ylw5c1.jpg

logo.gif

w7n345.jpg

Please register to see this content.

konu alintidir upload bana aittir.....

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

Arkadaslar ltf dikakte din hu programin .exe file larinda, bilgisayarinizda ki guvenlik parolalarini baska yerler bildiren virus cikti. Lutfen kurmayin derim..

Bu öğe hakkında çevrimiçi olarak daha fazla bilgi alın.

Kategori: Parola Çalan Yazılım

Açıklama: Bu program tehlikelidir ve kullanıcı parolalarını yakalar.

Öneri: Bu yazılımı hemen kaldır.

Microsoft Security Essentials, gizliliğinizi tehlikeye atabilecek veya bilgisayarınıza zarar verebilecek programlar algıladı. Bu programların kullandığı dosyalara, dosyaları kaldırmadan kullanmaya devam edebilirsiniz (önerilmez). Bu dosyalara erişmek için, 'İzin Ver' eylemini seçin ve 'Eylemleri uygula'yı tıklatın. Bu seçenek kullanılamıyorsa, yönetici olarak oturum açın veya yerel yöneticinizden yardım isteyin.

Öğeler:

file:C:\Users\\Webstyle_4\Webstyle 4\MSIExecWin2K.exe

file:C:\Users\Webstyle_4\Webstyle 4\MSIExecWin9x.exe

file:C:\Users\\Webstyle_4\Webstyle 4\setup.exe

Bu öğe hakkında çevrimiçi olarak daha fazla bilgi alın.

Kategori: Parola Çalan Yazılım

Açıklama: Bu program tehlikelidir ve kullanıcı parolalarını yakalar.

Öneri:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...