Jump to content

Tekerlek Olduğunu Kabul Et Iletisi Koptum :d


alperica

Recommended Posts

Tekerlek olduğunu demiyor orda var olduğunu diyor.

dediği gibi çarpıtnmıssın anlamak istedğin yerden anlamışsın yoksa son derece açık ayrıca sana tekerlek demiyo terkerliğin orda var olduğundan eminmisin diye soruyoo üzerine çekmene gerek yok. :clapping: :clapping:

Link to comment
Share on other sites

Tekerleğin var olduğunu kabul et.

ben kabul ettim tekerlek olduğunu zatende bunu mağra adamlarına sormak lazım onlarda kabul etmişler hatta tekerleği yuvarlamışlardır :clapping:

Ayrıca oradakinin ne işe yaradığınıda söyliyim eğer tekerleğin var olduğunu kabul et derseniz mouse üstündeki tekerleği ( başka değil ) kullanabiliyorsunuz diğer üstündekini ise Tekerlek Ara seçeneğinde google dan arattım çıkmadı yani tekerleği arıyor ama kullanamıyorsunuz. en üstdeki seçenekte Tekerleği görmezden gelmek hiç bir uygulamada çalışmıyor tekerlek. Yorumu ben bir yere çekmedim başlıkta bir yanlışlık olabilir ama içiniz fesatsa ben napim insanın fikri neyse zikride odur sözünü kullanmıcam :clapping: komik gelen kısmı mouse üzerinde fiili olarak zaten bi tekerlek var ama windows kabul ettirmeye çalışması ilginç geldi hatta komik geldi... Tabiki seçenek meselesi isterseniz tekerlekle isterseniz elinizle tekerlek yaparak kullanırsınız

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...