Jump to content

Explorer Virüs ?


0sk1

Recommended Posts

arkadaşlar format attım 1 gün geçmeden bir virüs bulaştı sinir oldum şimdi anlatayım mesela Belgelerimi açıyorum bekliyor bekliyor 5 dakika sonra açılıyor sonra başka bi yere tıklıyorum boş bir mesaj kutusu geliyor evet hayır yazıyor Hayır dersen explorer hata veriyor evet dersen 2-3 işlem yapıyor sonra bazen hata yapıor fln :D

bn explorer i nerden bulurum nasıl değiştiririm explorer i

Link to comment
Share on other sites

Şu vereceğim linkdeki programı indir ve aşağıda tarif edildiği gibi uygula .

ComboFix programı sUBs tarafından yaratılmış ve bilgisayarınızda bilinen malware'leri tarayarak eğer malware bulursa otomatik olarak silmenize olanak tanıyan gelişmiş bir malware temizleme programıdır. USB belleklerde taşınarak bilgisayarlara aktarılan zararlı bir yazılım olan amvo.exe truva atı bilgisayarınıza bulaştıysa bu programı kullanarak bu trojan'ı sisteminizden silebilirsiniz.

Programı çalıştırmadan önce mevcut olan virüs koruma yazılımlarınızı geçici bir süre için devre dışı bırakın. Ardından ComboFix'i çalıştırıp taramayı gerçekleştirin. Amvo.exe'yi bulup bilgisayarınızdan kaldıracaktır. Autorun olarak devreye giren bu virüsü silmek için bu programı kullanabilirsiniz.

Bu işlemleri yaparken "Güvenli Mod" Konumuna geçiniz daha etkili temizleme sağlanması için .

http://www.erateknoloji.com/download/combofix.exe[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...