Jump to content

İşte Recep İvedik 2 Fragmanı


Shox_59

Recommended Posts

Alınan bilgiye göre, bu yıl gösterime girenler arasında en yüksek izleyici rekorunu 31 hafta gösterimde kalarak toplam 4 milyon 301 bin 641 izleyici ile elde eden ''Recep İvedik'' adlı yapımın ikinci filminin çekimleri İstanbul'da gerçekleştirildi.

Senaryosunu Şahan Gökbakar, Serkan Altuniğne ve Togan Gökbakar'ın yazdığı, yapımcılığını Faruk Aksoy'un üstlendiği filmi, Togan Gökbakar yönetti.

Recep İvedik'in tek akrabası babaannesi ile yaşadıklarını anlatan filmde, başrol oyuncusu Şahan Gökbakar'ın (Recep İvedik) babaannesi rolünü, Gülsen Özbakan canlandıracak. Film, 13 Şubatta vizyona girecek.

Tüm zamanların en çok izlenen Türk filmi unvanını da taşıyan ''Recep İvedik-1''i sırasıyla 4 milyon 256 bin 566 izleyici ile 2005 yapımı ''Kurtlar Vadisi: Irak'' ve 4 milyon bin 711 izleyici ile 2003 yapımı ''G.O.R.A'' takip ediyor.

Link : http://www.haber7.com/video-galeri.php?cID=810

Link to comment
Share on other sites

yorumları okudumda arkadaşlar iyi güzel demişsinizde spiri yok filan peki ben size bi soru soracağım bu filmin konusundan neden bahsetmediniz bana bir kişi desin bakalım filmin konusunu kimse anladımı konu hakkında bişe şunu iyi bilinki hikayesi sağlam olmayan her yapıt ölmeye mahkumdur

Link to comment
Share on other sites

yanı sımdı bende seyrettım fakat espırı dıye bırsey yok adam dıs guzelıgı ve hareketlerıyle gulduruyor

bız fragmanı izleyelım fragmandan zaten ınsan bırsey anlamıyor ınsallah guzel bır fılm olmustur cıkmasını sabırsızlıkla beklıyorum...

Link to comment
Share on other sites

hep gonusma laynn falan filan abartıyorlar cok filmi ama güzel bir film

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...