Jump to content

Babylon 7.0.3.26 Portable Türkçe


secondert

Recommended Posts

En başarılı sözlük programlarından Babylon u yüklemeden kullanabileceksiniz.

Çalıştırdıktan sonra bilgisayarınızda açok az sistem kaynağı harcayan ve kelimeler üzerinde CTRL+sağ tuş a bastığınızda hemen çevirisini yapan bu sözlüğün üretici açıklaması şöyle:

Dünyadaki lider sözlük programlarından birisi olan Babylon size mükemmel çeviriler yapabilmeniz için en gelişmiş araç kitini sunar. Babylon ile epostalarınızı çevirebilirsiniz. Web sayfalarınızı, dökümanlarınızı, hazır mesajlarınızı ve çok daha fazlasını Babylon ile çevirebilirsiniz. İstediğiniz kelime veya cümlenin üstüne tıklayın ve açılan küçük pencerede Babylon'un çevirme sonuçlarına bir göz atın. Gelişmiş arama sonuçlarına hayran kalacaksınız.

Babylon geniş sunumlar için Oxford University Press, Britannica, Merriam-Webster, Larousse, Vox, Langenscheidt, Pons, ve Taishukan sözlük ve ansiklopedilerinden yardım alır. Bu versiyonunda ise var olan dillere ek olarak 17 adet daha dil gelmiştir. Bir tek tıklama ile istediğiniz yerden istediğiniz sonuçları alabilirsiniz. 9 dilden Wikipedia yayınlarına ulaşabilir araştırmalarınızı çok rahat bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

7wkfjn7.jpg

http://rapidshare.com/files/175033114/Babylon7.0.3.26PortableTr.rar

Link to comment
Share on other sites

Babylon programı gerçek güzel ama online olarak çeviri yapıyor ve programı gerçekten sistem kayıtlarında kullanıcı kişiler kullanabilyor.Ben daha önce bir kaç kullanıcı adı ve şifre denemedim malesef bir süre sonra kara listeye aldım.Kayıtlı kullanıcıların ve şifrelerini bilesiniz faydası olmuyor çünkü yurtdışındaki kullanıcılar sabit ip kullanıyor yani firmanın sistemlerinde kayıt olmayan ipler kara listeye alıyor ve bir süre sonra devre dışı kalıyor.

Sağlam bir crack bulmanız gerekiyor.Bir süre sonra anlarsınız kurunca

Link to comment
Share on other sites

  • 5 ay sonra...

Portable Babylon Pro v8.0.0 (r18) Premier Dictionaries Multilanguage

2l8xetd.png

Portable Babylon Pro v8.0.0 (r18) Premier Dictionaries MultilanguageBabylon 8 is the world's leading dictionary and language translation software. Babylon offers you the most intuitive tool for all your translation needs. With Babylon you can quickly translate emails, web pages, documents, instant messages, and more. All you have to do is click on the word or text that you want to translate and a small window instantly appears with the desired results from Babylon's extensive database of language dictionaries, glossaries and conversion tools.

Babylon offers its users a wide range of titles from the world's premier publishing houses including Oxford University Press, Britannica, Merriam-Webster, Larousse, Vox, Langenscheidt, Pons, and Taishukan. New version Babylon six offers text translation in 17 languages in addition to single word and phrase translations - all in a single click, results from Wikipedia encyclopedia in nine languages, automatic spelling feature, and accurate results in a single-click from a wide range of authoritative sources. Babylon 8 - an easy and intuitive translation and dictionary software in over 75 languages. With Babylon 8, text translation has never been easier, no more "copy/paste" or unnecessary browser windows. Just click on any text in Word, Excel, emails, instant messaging, web pages and other desktop applications. All you need is a single click away.

Babylon 8 features:

» Single Click activation

» Text translation - in 17 languages

» Results from the world's leading publishers

» Encyclopedias including Wikipedia content

» Translations in more than 75 languages

» Unit Conversions - Convert currencies, measurements and time

» Writing Tools for English

» Spelling Alternatives

Homepage:-

Please register to see this content.

http://rapidshare.com/files/237506652/Portable.Babylon.Pro.v8.0.0_r18_.Premier.Dictionaries.rar[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...