Jump to content

Rapidshare Üyeliği?


Eqoist

Recommended Posts

Arkadaşlar Bu rapid artık ne yapacağını cidden şaşırdı.1 haftadır 10 tane kredi kartıyla üye olmayı denedim fakat unfortunately your payment was not accepted by paypal diye bi uyarı alıyorum satın almak isterken paramla satın alamıyorum.Kendi çapımda bir araştırma yaptıktan sonra bunun rapid'in kredi kartını kbl etmemsi olarak değerlendiriyorum.Bunun nedenini araştırdım kanımca türkiye'de bayilik verdiği 2 firmaya yönlendirmek için insanları böyle bir uygulamaya geçilmiş olabilir diyorum.Ama o bayilerde de fiyat farkı bulunmakta.Bu konu hakkında bilgisi olan varmı?Yada rapid'den daha farklı nasıl satınalma yapılabilir.?!

Link to comment
Share on other sites

Kredi kartınızı paypal kabul etmemiş. Denediğiniz kart ile paypala üye olmaya çalışın.

Hayır sorun bu değil çünkü hiç kullanılmamış mail ve kredi kartı ile de denedim.Durum farklı bence.Ayrıca daha önce satın alma yaptığım kartımıda kullandım oda kbl görmedi.Üstelik kart doğrulamada yaptım.2$ çektiler paypal hesabıma aktardılar.ama rapidden alamıyorum.

Link to comment
Share on other sites

Bendede olmuştu.. Güvenlik ile ilğili olduğunu düşünüyorum.. Bir tanıdığının kartı ile al.. Sonra nakit olarak hesaplaşırsın :blush:

Abi inanmayacaksınız ama kendi kartım dahil 5 ayrı kişinin kartıyla denedim olmadı :jump:

Link to comment
Share on other sites

Yeni bir mail ile yeni bililer ile almayı dene kardeş o zaman. Tamamen farklı bilğiler olsun.. Hatta farklı ip li pc den dene.. Nette dolaşan beleş premium kullanmışsan, aynı hesabı bir kaç kişi aynı anda fazla kullanmışsanız..vs..vs bir sürü kriterden dolayı ıp den yada isimden yada mail hesabından banlanmış olabilirsiniz...

Aklıma başkada bişey gelmiyor..:blush:

Link to comment
Share on other sites

  • 5 ay sonra...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...