Jump to content

Microsoft'tan Hack Açıklaması !


teaslee

Recommended Posts

b_20081212043742_microsofthack.jpg

Microsoft'a ait web sitesinin bir grup Türk hacker tarafından ele geçirildiği haberi ile ilgili Microsoft'tan açıklama geldi.

Microsoft tarafından VeTeknoloji.com 'a gönderilen yazılı açıklamayı aşağıda yayınlıyoruz.

"Değerli Basın Mensubu,

İrlanda’da Microsoft İnternet sitesinin çökertildiğine ilişkin, 10.12.2008 tarihli haberiniz ile ilgili olarak, önemli bir ayrıntıyı düzeltmek isteriz.

Habere konu olan www.microsoft.ie web sitesi, Microsoft İrlanda'nın kurumsal İnternet sitesi değil; siteye barındırma hizmeti veren üçüncü bir parti üzerinde yerleşik bir web arayüzüdür. Bu arayüz sayesinde kullanıcılar, Microsoft İrlanda’nın kurumsal İnternet sitesi olan www.microsoft.com/ireland adresine yönlendirilmektedir.

www.microsoft.ie web sitesine yönelik bu kanunsuz işlem, Microsoft İrlanda yetkililerince kısa sürede tespit edilmiş, tedarikçimizle birlikte gerekli güvenlik önlemleri alınmış ve gerekli makamlara bilgi verilerek kanuni işlem başlatılmıştır.

Yönlendirme sitesi ile ilgili sorun ise, hızla giderilmiştir. Microsoft İrlanda kurumsal İnternet sitesi (ya da Microsoft’a ait diğer İnternet siteleri) bu olaydan herhangi bir şekilde etkilenmemişlerdir.

Konuyu dikkatinize sunar, kamuoyunun doğru ve eksiksiz bilgilendirilmesi konusundaki hassasiyetiniz için şimdiden teşekkür ederiz.

Saygılarımızla Microsoft Türkiye "

Kaynak : VeTeknoloji.com

Link to comment
Share on other sites

yönlendirme sitesini ele geçirmişler bende bişey zannettim.. :blush: gerçek microsoftun alt yapısını ele geçirseler belki bişeyler çıkıcak derdim:D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...