Jump to content

İşte Yeni ölüm Makinesi


69sihirbaz69

Recommended Posts

78198.jpg

İşte yeni ölüm makinesi

12 Aralık 2008 Cuma 08:47

Aynı terminatör filmindeki gibi... Ama bu film değil gerçek... Silah saniyede yüzlerce kez atış yapabiliyor. Ölüm makinesi bakın nasıl çalışıyor?

Amerikan silah şirketi Lockheed Martin geliştirdi ve denedi. Deneme başarıyla tamamlandı. Pentagon için geliştirilen yeni silah bildiklerimizden çok farklı.

"Terminator" filminde benzer bir silah görmüştük. Ama Lockheed Martin'in imzasını taşıyan bu "Ölüm Makinesi" gerçekten çok ürkütücü.

SANİYEDE YÜZLERCE VURUŞ

"Multiple Kill Vehicle" olarak adlandırılan, kısaca MKV olarak kayıtlara geçen "Çok Yönlü Ölüm Aracı", metal bir kutu gibi görünüyor. Sonra kutu açılıyor ve her tarafından ölüm kusuyor. Saniyede yüzlerce vuruş yapabilen MKV, Kaliforniya'daki Edwards Hava Üssü'nde denendi.

DÜŞMANI HEDEFE ULAŞMADAN VURUYOR

Aslında Amerikan Füze Savunma Ajansı için dizayn edilen bir silah. Çünkü asıl kullanım amacı düşman füzeleri, hedefe ulaşmadan, henüz rotasının başındayken vurmak. Bu nedenle MKV'ler taşıyıcı füzelere yerleştirilerek, yörüngeye gönderilmeleri söz konusu.

Ancak bazı uzmanlara göre bu korkunç silah cephede de kullanılabilecek ve inanılmaz sonuçlar yaratabilecek nitelikte.

Amerikan Füze Savunma Ajansı, Lockheed Martin'in rakibi Raytheon silah şirketinin de kendi MKV'sini geliştirdiğini ve yakında tanıtacağını açıkladı.

ÖLÜM MAKİNESİ BÖYLE ÇALIŞIYOR

video linki:

http://www.liveleak.com/view?i=4bb_1228809592

kaynak: www.internethaber.com
Link to comment
Share on other sites

videosunuda izleyin o ne öyle yaf :S

kesinlikle videoyuda izlemenizi tavsiye ederim çok kötü bişey arada bir altındaki havaya kaldırmak içinkullanılan ateşin kesilmesi sürekli havaya uuçmaması içindir bana kalırsa izlerseniz havada nekadar sabit kaldığı belirgin zaten sanki bişeyle asılı :S

Link to comment
Share on other sites

o cihaz saniyede min 100 kez ates ediyo olsa 33 saniye hafada kaldı buda 3300 adet kursun yapar 3300 kursun o kutunun neresine sıgar aleve bakılacak olursa saniyede 100 den cok fazla etes ediyor gibi gözüküyor buda kursun sayısını artırıyor artı o video esnasında eger gercekten kursun fırlatıyorsa saniyedeki buu 100 adet kursunun itme etkisi ne ragmen nasıl havada sabit kalabiliyor artı saga sola ve havayada ates ediyor gibi görünüyor böyle bi durumda nasıl aynı mekan içinde camera ile görüntü alıyolar artı ben havada ucusan boş kovanları göremedim desekki kursunlar gösteriş için kurusıkı kursun dan okadar alev cıkmaz ha desekki kursun fırlatmıyo alev fırlatıyo sanki keleşle ates edermiş gibi cıkan kursun sesine ne demeli hersey anlatıldıgı gibi olsa altındaki 1 insana yaklasık 300 mermi bırakması saçmalıgın daniskası degilmi bu cihazı üretip okadar kursun harcayıp etkisiiinin bukadar küçük ölcekli kalmasındansa o cihaz yerine bi tane füze üretip bir sefere daha büük etki bırakacak bi yol arasa daha akıllıca olmazmıydı bence amerikanın gösteriş yaptıgı bir durum aynı knight riderin yeni ckilen dizisinde abartmanın son noktasına gelindigi gibi...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...