Jump to content

8800 Gt Driver Güncelleme Sorunu?


Shox

Recommended Posts

Öncelikle konuyu yazılımmı yoksa donanımmı bölümüne açacağıma tam karar veremedim yanlış ise şimdiden özür dilerim.

Arkadaşlar ben 8800 GT ekran kartı kullnıyorum fakat driver güncellediğim zaman eski sürücüyü silerek yapsamda silmeden yapsamda driveri yükledikten sonra windows logosunu göremeden sistem kapanıyor ve reset atmak zorunda kalıyorum.nekadar reset atarsam atayım hep aynı sorunla karşılaşıyorum.bende mecburen güvenli moddan yüklediğim driveri kaldırıyorum ondan sonra herşey düzeliyor.

tüm güncellemeyi nVidia nın kendi sitesinden yapıyorum hatta ekran kartını kendisinin tanıyıpta travsiye ettiği güncellemeyi kuruyorum vede 3-5 yılda bir çıkan pekçok kartla uyumlu olan performans arttıran driverleride uyguluyorum ama her seferinde sonuç aynı yaa windows logosu açılırken yada masaüstü görünür görünmez manitör kararıyor ve kart monitöre görüntü yollamıyor.

güncellemeyi birtürlü başaramadım acaba güncelleme sonrası kapanmanın nedeni ne olabilir?Driveri nasıl güncelleyebilirim?

NOT: İşletim sistemim vista 32 bittir.

Link to comment
Share on other sites

Xp de denedin mi?Aynı sorunu onda da yaparsa kartın problemli. Yapmazsa driver sorunu var demektir.Driverların yeni sürümlerinin çıkma sebebi bu gibi hatalardır. Bir ihtimal de PSU gerçek watt değilse gerekli akımı veremiyor olabilir. Tahminim XP de yapmayacaktır.

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşlar sorunu hallettim .

sorun ekran kartım hem monitöre hemde tv ye bağlı duruyordu sonra farkettimki driveri güncellerken sadece tek ekran takılı olmalıki monitörü algılayabilsin.bende sadece monitörü bıraktım tv bağlantısını çıkarttım açıldı ayarlarımı yaptım tv bağlantısını taktım ve hiçbir sorunla karşılaşmadım.

sorun yaşayan arkadaşlar buna dikkat etsinler sorun kalmaz.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...