Jump to content

Downloadi Acayİp Hizlandirmak


black_sel

Recommended Posts

arkdaşlar bende dün buldum gerçekten bende işe yaradı

48620961th0.th.jpg

YÖNTEM 1

Windows Xp Professional %80 internet hızını kullanıyor. Internetinizin hızını %20 çoğaltabilirsiniz.

Bunun için : "Başlat > çalıştır > gpedit.msc >

bilgisayar yapılandırıcısı > yönetim şablonları > ağ >

QoS paket zamanlayıcısı > ayarlanabilen bant genişliğini sınırla >

özellikler>etkin > bant genişlik sınırı = 0 > uygula > tamam" yapmanız yeterli

YÖNTEM 2

1. Regedit uygulamasını çalıştırarak HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\Tcpip\Parameters anahtarına gidiyoruz.

2. Burada DWORD tipinde ve TcpWindowSize isminde yeni bir değer oluşturuyoruz.

3. Oluşturduğumuz bu değeri çift tıklayarak değer girilecek pencereyi açıyoruz. Girilecek değer penceresindeki Base kısmından decimal seçeneğini seçip değer olarak 32767 yazıyoruz.

4. Yapmış olduğumuz değişikliğin geçerli olması için bilgisayarımızı yeniden başlatıyoruz.

Link to comment
Share on other sites

Ben bu ayarlar yerine size c-fos speed programını öneririm. Ben kullanıyorum ve çok faydasını görüyorum. ADSL modemin veri trafiğini düzenleyerek bir kaç gün içinde gözle görülür bir fark yaratıyor.

kardeş bu ayarlar çok zor değil hem bilgisasyarda yavaşlatma yapmıyor hemde kirliliği yapmıyor..bazı programlar diğer taraftan bilgisayarı yavaşlatıyor..

Link to comment
Share on other sites

İnternet Download Manager gibi indirme yöneticisi bir program kullandıktan sonra hızınızın hala zirveye ulaşmadıgını düşünüyorsanız bunun nedeni karşı sunucudan kaynaklanır.Bu yöntemin ek bir getirisi yok.Rapidden 4096 Hızla geceleri 500 lere geliyorum bu ayarı yapmadan

Link to comment
Share on other sites

Bu ayarın internet hızına bir faydası yok malesef.

Ben de aynısını düşünüyorum daha önceleri denemiştim hiç bir faydasını görmedim.

Sonuç olumlu bence, bilmiyorum sebebini anlamadım ama arttı hissine kapıldım valla :|

sk8er_boi denedin mi ?

Sizinki de sorumu oldu şimdi? Hatırlatmaya gerek yok sanırsan O forumun kurucusu herhalde çoğumuzun bilgisayarı bilem yokken kendisi bunları biliyor ve uyguluyormuştur.

arkadas denedım ve faydasını gördum.yenı konu acamıyorum biri simdi vereceklerimi konu olarak acsın allah rızasına altınada adımı yazsın.bunlar onemli seyler

Arkadaşım bunlar zaten bilinen ve forumda zaten var olan şeyler daha yeni gelmişsin ve ve sanki sadece sen biliyormuşsun gibi bir intibaa yaratmışsın. Birde altına kendi ismini yazdırıyorsun.

Link to comment
Share on other sites

Ev numarasını arayanı bilgisayarda görün

Ev numarasını arayanı bilgisayarda görün

Tek yapmanız gereken indirip kuruyosun sonra açıyosun ekranın sag alt köşesinde telefon işareti çıkıyor telefon çalınca o yanıp sönüyor [/b]

Please register to see this content.

rar şifresi:www.cepmerkez.com

verdiğin program bir işe yaramıyor.

Link to comment
Share on other sites

Yahu resimde download hızı 128 Kbyte/Sn olarak görünüyor. Çoğumuz 1 Mbit kullanıdığımıza göre 1024 Kbit / 8 = 128 Kbyte yapar buda kendimizi parçalasak Telekomun hatlarıyla indirebileceğimiz en yüksek hızdır ki Telekomun çıkışları ne kadar kötü bu bililenen bir gerçek. Rapidshare sunucularının bile çıkışları Telekomunkilerden fazla :-) Yani iman kuvveti lazım daha fazla hızlandırmak için. Bir arkadaş demiş ki Microsoft bu kadar bilmiyormu bu ayarı neden yapmamış? Adam haklı ayrıca bu gibi ayarlar windows sistem için ayırdığı band genişliğini felan optimize ederek 100 Kbyte ile indiren bağlantıyı 110'a çıkartır en fazla yani anormal bir artışı görmek imkansız.

Link to comment
Share on other sites

şimdi telekomun verdiği hız limiti belli 1 mgb hızında biri en fazla 107 108 kb ile dosya cekebilir .

ki zaten o hızlara her zaman ulaşabiiyoruz .

bunu yapmakla 107 kb tı 150 kb a cıkarmıcağına göre neyle uğraşıyorsunuzki ?

daha basit anlatayım

aylık 49 ytl adsl parası veren birinin maksimum cekim hızı 107 kb tır.

isterse kendine yeni bir işletim sistemiz yazsın bu kişi gene bu hızı telekom müsade etmediği sürece gecemiceğine göre hangi ayarlardan bahsediyorsunuz anlamıyorum ..

sitelerin yoğunluğundan kaynaklanan hız düşümlerinede care olmucağına göre ancak kendi ayarlara girip dolaşmış olacaksınız

yukarda bahsettiim hıza hic bir zaman ulaşamıyordanız yapılacak şey adsl servisini (4440375)arayıp hattınızı ölctürmek icin arıza kaydı yaptırmanızdır. ..

Link to comment
Share on other sites

işlem mantıklı ama local network te işe yarar bence cünkü burda referans degerleriyle oynama adres kapasite artırma vea share frame build diyebilicegim frame buyutme uygulanabilir yapısal olarak WİNDOWS ACIKLAMASADA işletim sistemlerinde bu tip esneklikler farklı işlemlere olanak sağlamak için yapılabilir ve 4096 sı olan arkadas sende 500 ü gecemezsiz gecsen bile tesaduf olur 2 şeritli yola 4 şerit kaplayan aracı sokmak ne kadar mantıksız sa alt yapının veremicegi bi hızı hayal etmek te o kadar sacma olur

ve tezi hep birlikte deneyelim özellikle cafe yöneten vea sahibi olan arkadaşlar sizde bi fark varsa dogruluk payı vardır derim

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...