Jump to content

Bu Ghost Başka G.ho.st


gokanuysal

Recommended Posts

Web teknolojileri yine sınır tanımadığını gösterdi. Sanal Bilgisayar (Virtual Computer) kavramını çok doğal bir kavram gibi geliyordu taki GHOST bu iki kelimenin başında Web Tabanlı teriminide ekleyene kadar. Gerçekten beni heyecanlandıran bir fikir ve uygulama.

GHOST web tabanlı bir sanal bilgisayar dökümanlarınızı yönetebileceğiniz resimlerinizi organize edip düzenleyebileceğiniz kendi web tabanlı masaüstünüzü dilediğiniz gibi özelleştirebileceğiniz bilgisayarınızdaki hiç bir programa ihtiyaç duymadan(sadece browser'nız) login olunduktan sonra kendi browser'ıdöküman programıresim programıwidgetleri vs... olan ve WEB ÜZERİNDEN interneti olan HERHANGİ bir yerden ulaşabileceğiniz size özel bilgisayarınız.

Henüz tümüyle Türkçe bir içeriği yok ama Türkçe login sayfası ile ileride çoklu dil de destekliyiceğini gösteriyor.

Aşağıdaki

adreste bir hesap açtırıp size özel 5GB data alanı 3GB Mail alanı ve arkadaşınızı getirmeniz durumunda kazanacağınız +1GB alan ile yaklaşık olarak 10GB yakın harddiski olan web tabanlı bir bilgisayarınız daha oluyor.

Şuanda Alfa aşamasında olduğu için performans gibi bazı problemleri var ama Alfa için yeterince iyi olduğunu düşünüyorum. Tam sürüme geçilmeden önce bir hesap açtırıp beklemekte yada kullanmaya başlamakta fayda var.

http://g.ho.st/?language=tr[/CODE]

[/center]

[center]Taskbar_upmenu.jpg[/center]

[center]

[font=Arial]Ben burda fazla detay vermeden açıklamaya çalıştım

[CODE]http://www.g.ho.st/home/trailer.jsp?language=tr[/CODE]

adresinden fragmanlarını seyredin gerçekten etkileyici...[/font]

Bu arada herşey ÜCRETSİZ...[/center]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...