Jump to content

Kurban Bayramınız Mübarek Olsun


can3767

Recommended Posts

Bir Kurban Bayramı daha geldi. Bu bayramın öncelikle milletimize, İslam alemine ve de insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Allah'tan diliyoruz. Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu nice bayramlara tnctr ailesi ve üyeleri ...

kurban-bayrami.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar,milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Kurban Bayramınız kutlu olsun!

tnckurbanui9.jpg

Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız güzel geçme dileği ile..

Ve bu bayramda....

Bayram sabahları, demli bir çay, su böreği, bayram şekerleri, şeker isteyen çocuklar, kurbanlık hayvanların sesleri, bir telaş bir koşturmaca. Köprü hep kalabalık, bayram programları, kolonya ikramları, bayram harçlıkları, uzun bayram tatilleri, ev gezmeleri, kısa hal hatır sormalar, el öpenlerin çok olsunlar ve daha bir dolu küçük ayrıntı. Hayatın üzerindeki 'pause' düğmesine dokunun... Kısa bir süre için hayatı durdurun. ;))

Sevgi Dolu Bayramlar...

Link to comment
Share on other sites

Bilinchard sen bi kaç gün önce bütün özel günleri bayramları felan peşin peşin kutlamamışmıydın ne laf kalabalığı yapıyosun yine

;)

Bütün TNC ailesinin bayramı mübarek olsun şimdiden.

Bakkkk bakkk...Hot'cım neden bana jazz yapıyosun şimdi? ;) Konunun açılma zaman, Sep 3 2007. Hem ben senin bayramını daha münasip şekilde kutlamayı düşünmekteyim.

Link to comment
Share on other sites

Bayramda kurban peşinde ve akraba ziyaretlerinde olacağım için internete girememe ihtimalim yüksek. Bu sebepten şimdiden herkesin belediyemizde bulunan tüm arkadaşlarımızın kurban bayramını kutlar, hayırlı ve güzel geçmesini dilerim.

Link to comment
Share on other sites

getattachmentdv1.jpg

Çocukken güzeldir bayramlar...

Çok güzeldir de bayramlar, yine de en çok çocukken...

Hep başa dökülen kolonya, bir süre sonra avuç içine dökülmeye başlarsa, çocukluğun bittiği anlaşılır...

Ama hep güzeldir bayramlar...

Barışmak için, hatırlamak için, gitmek için, gelmek için fırsattır...

Değerlendirebiliyorsan sana,

İYİ BAYYAMLAAAĞĞ...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...