Jump to content

Katılımsız Programlar Hakkında Yardım


Recommended Posts

Arkadaşlar öncelikle herkese selam...

Biliyorum aslında forumda katılımsız program hakkında herşey verilmiş. Fakat ben katılımsız ne, nedir hiç bilmiyordum duymamıştım bile taaa ki bir hafta öncesine kadar. Fakat bir türlü ben yapamadım. o yüzden forumda kirlilik yaptıysam affola

Ben bu işe katılımsız xp sp3 entegre etme ile başladım o işi yaptım nLite programı ile fakat crack ve key ile birleştirerek katılımsız yaparak xp cdsine entegre edeceğim programlar oluyor.

Ben bir haftadır şu programlarla uğraş peşindeyim

nLite

7-ZipnLite Add-On Maker (bu programla crack ve keyi olmayan programları USSF yardımı ile kolayca entegre etmeye hazır yapıyom)

USSF

repackager

autoit-v3- bu programla hiç bir ilerleme kaydedemedim versiyondanmıdır nedendir alt+F6 ya basınca çıkan record bölümü çıkmıyor başka sürümde bulamadım çünkü kendi sitesinde sadece bunu gösteriyor elinizde recoru gelen versiyonu varsa upload edebilirmisiniz?

bende pek ilerleme yok derdimi nerden anlatacağımı bile bilmiyorum o yüzden birde videoya çektim incelerseniz çook sevinirim.

birde ben bu kod olayından fazla anlamıyorum. o yüzden biriniz bana teamwiever adlı programla benim pc me bağlansa bana biraz hocalık yapabilirmi gerekirse ücret karşılığı çünkü çook istiyorum bu işi öğrenmeyi msn adresim turkiyem42Forumda msn, mail, adres, gerçek isim vs. bilgilerinizi paylaşmayınız.com

Link to comment
Share on other sites

katılımsız programlar hakkında yardım" ı anladıkda bu sonundaki "pls" nedir onu anlamadım, türkçemizi böyle dandik lisanlarla kirletmeyelim.

pls yerine yardım yazacam karakter uzun diye öyle yazmıştım zaten ingilizce bilmem ben düzelttim. (sana katılıyorum birdaha olmaz)

şu an benim takıldığı yer Repacking ile katılımsız yapmaya çalışıyorum fakat repacking videolu anlatımda msi dosyasını oluşturduktan sonra dosya üzerine sağ tuş tıklıyarak Editwtih InstallShield diyor fakat o bende yok anladımki InstallShield ayrı bir programmış onuda indirmek zorundamıyım 150 mb olunca kotalı kullanıyorum indirmelimiyim?

InstallShield ne işe yarıyor repacker +InstallShield şartmı?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

arkadaş autoiltle ilgili sorununa bu çözüm olabilir ben yükledim oldu autoiltte recorder tuşu çıkmıosa verdiğim linki indir yükle alt+f6 yap çıkar

http://rapidshare.com/files/181493427/SciTE4AutoIt3.zip[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...