Jump to content

Kasperskyın Bu Uyarısı Saç Baş Yoldurdu çaresi ?


Meftun

Recommended Posts

arkadaşlar son günlerde kaspersky ım durmadan uyarı veriyor, üstelik artık iyice can sıkmaya başladı her 10 dakkada bir çıkıyor ve hangi seçeneği onaylarsam onaylayayım 5 dakka sonra yine çıkıyor. antivirüsüm güncel.ne yapmam lazım delirtti resmen. keyden mi acaba diyorum ama güncelleme sorunu yok güncel diyor. geçen gün karalisteye girdi keyim bende bulana kadar trial versiyon kullanayım dedim, şu anda 30 günlük deneme sürümü key i var. 2009 sürümünü kullananıyorum, keyi değiştirip deneyeyim dedim ama forumda baktım bir sürü keye kabul etmedi, uyarı şu:

adszst2.jpg

ne yapmak gerek ?

Link to comment
Share on other sites

meftun bende de öyle birşey oldu.Sistem yedeğine geri dönmek zorunda kaldım.Varsa acronis veya norton ghost yedeğine geri dön.Eğer yoksa yedeğiniz kasperskyi kapat ve Başlattan kaspersky> modify ,repair or remove ye tıkla ve tümüyle kaldır.Sistemi yeniden başlat.varsa program fileste dosyası onu da sil.Birde C diskinin içinde kaspersky ismiyle arama yap.Aramada gizli dosyalarda dahil olsun.Bulduğunu sil.Ve yeniden yükle.Bu hata kaspersky windows ile beraber açılırken bir hata oluşursa oluyor.Ben de öyle oldu.

Not .Bunları yapmazdan evvel raporlara gidip o raporu sil.Delete tuşu görünüyor resminizde onu kullandın mı?Bir onu kullan.Hiçbiri olmazsa kaspersky i kaldırıp yeniden yükle.Sorun kalmayacaktır.Saygılarımla

Link to comment
Share on other sites

Anahtar sorununuz için aşağıdakileri inceleyin..

http://www.kaspersky.co.il/aaaaaau/aaaaaau_ioaaaau_nooen_e/nooen_e_cedi_iaaaiue_ynet[/CODE]

Kaspersky'nin İsrail sitesini açtığınızda seri numarasını göreceksiniz.20 karekterden oluşan Bu seri numarasını aşağıdaki linkte keye çevirebilirsiniz.3 aylık deneme lisansı veriyor.

[CODE]https://activation.kaspersky.com/en/index.html[/CODE]

Seri numarasını kullanarakta aktivasyon gerçekleştirilebilir.Ben sadece bilmeyen arkadaşlara yardımım olsun istedim.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...