Jump to content

Sosyal Ağınızı Güçlendirin!...


kayhansel

Recommended Posts

Power.com isimli site Facebook'tan Orkut'a AIM'den MSN Messenger'a kadar bütün sosyal ağ paydaşlarınızı tek bir noktada birleştiriyor

Internet üzerinde kayıt olduğunuz sosyal ağ sitelerine teker teker kaydolmaktan, bu sayfalardaki profillerinizi güncellemekten yoruldunuz mu? İşte size muhteşem bir haber.

Power.com isimli site tüm sosyal ağ sitelerini tek bir ekranda karşınıza getiriyor.

Orkun, MySpace, Facebook veya Hi5. Bu sitelerden herhangi birisine bir üyeliğiniz bulunuyorsa mevcut üyelik adınızla bu siteye rahatlıkla girebiliyor ve tüm bu hesaplarınızı tek bir yerden yönetebiliyorsunuz.

Her bir ağdaki arkadaşlarınıza mesaj yollayabilmek için bu sitelere ayrı ayrı girmenize de gerek yok. Tek bir mesaj yazıp tüm üye olduğunuz ağlardaki arkadaş çevrenize buradan mesaj yollayabiliyorsunuz. Her bir sosyal ağ sitesi için profilinizi ayrı ayrı yüklemeniz de gerekli değil. Bir yerden güncelleyip tüm sosyal ağ profillerinize bu güncellemeyi kaydedebiliyorsunuz.

Sitenin diğer güzel bir özelliği ise dünyanın hangi ülkesinde olursanız olun YouTube'un anasayfasına hiçbir ayar yapmadan erişebiliyor olmanız. Türkiye gibi YouTube'un yasaklanmış olduğu ülkelerde bile ne host dosyalarında değişiklik yapmanız gerekiyor ne de başka bir ayar. Power.com üzerinden YouTube anasayfaya kolaylıkla erişebiliyorsunuz. Sitenin yasaklı ülkelerde henüz video oynatma sorununu aşamadığını söylemekte fayda var.

KAYNAK:cnetturkiye

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...