Jump to content

Kurtlar Vadisi Yayından Kaldırıldı


excellence

Recommended Posts

988420080919031426501.jpg

Show Tv'nin içinde bulunduğu ekonomik sebeplerden ötürü Kurtlar Vadisi ve Eşref Saati dizileri Ocak ayına kadar yayından kaldırıldı.

Dizilerin kaldırılmasının ekonomik nedenlerden olduğu söylenirken, Show TV'nin Pana filme uzun zamandır ödeme yapmadığı da ortaya çıktı.

Taraflar konu ile ilgili net bir açıklama yapmaktan kaçınırken, kararın alınmasında Pana Film'in geciken ödemelerinin yattığı gelen bilgiler arasında.

Benzer olaylar ekonomik krizin yeni başladığı dönemde de de yaşanmış, Show TV bölüm başına 750 bin YTL'yi bulan ödemeden indirim yapılmasını istemişti.

Pana Film'in geri adım atmaması üzerine ise 'Kurtlar Vadisi Pusu' tekrar bölümüyle ekrana gelmişti. Önümüzdeki günlerde görüşme olur mu olmaz mı bilmiyoruz.

Ancak yaklaşan bayram dolayısıyla 'zorunlu tatil'in en çok dizi ekibinin işine yarayacağı muhakkak.

Yusuf Bülbül / Zaman

Not: Haber ilk yayınlandığında dizinin kaldırıldığı ibaresi kullanılmışken, daha sonra 'Ocak ayına kadar' düzeltmesi yapılmıştır. Zaman.com.tr'de yapılan bu değişiklik, Haber 7'de de düzeltilmiştir.

Haber7

Link to comment
Share on other sites

Cüzdanını düşünen kahraman olamaz Memati :D

İyi olumuş Pana yapımcılığa. Aklını kullanıp biraz indirim yapsa yine kazanırdı. Bu krizde, sanki Amerika'da veya Kanada'da yaşıyormuş gibi davranılmaz ki değil mi? Türkiye'nin ekonomik durumu belli herkes biraz biraz fedakarlık yapacak.

Link to comment
Share on other sites

aynı olay geçtiğimiz süre içerisinde amerikada da yaşanmış ve bir çok dizi zorunlu aralar vermişlerdi. Ve tekrar bölümleriyle yayınlanmışlardı. Türkiyede ki kriz her sektörüde olduğu gibi bu sektörde de hissedilmeye başladı. İki dizide sanıyorum çok reyting alan diziler ama keşke biraz indirime gitselermiş.

Bir yandan da exellence arkadaşıma katılıyorum. Belki sinema filminin gişe sayısını artırmaya yönelik bir girişim olduğunu da düşünmüyo değilim...

Link to comment
Share on other sites

PANA FİLM DİZİLERİ HAKKINDA DUYURU

Bugün bazı internet sitelerinde Kurtlar Vadisi Pusu dizisiyle ilgili yayınlanan haberlere ilişkin Pana Film’in resmi açıklaması aşağıdaki gibidir:

“Pana Film’in Show TV ile ekonomik sorunları olduğu doğrudur. Show TV buna kalıcı bir çözüm bulamazsa yollarımız ayrılacaktır. Kurtlar Vadisi Pusu ve Eşref Saati’nin hangi kanalda yayınlanacağı sorunlar çözüldükten sonra belli olacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Link to comment
Share on other sites

arkadaşlar büyük bi ihtimal anlaşmazlık devam ederse kurtlar vadisi kanaltürk e yada atv geçecek tabii ki doğan grubu bi sürpriz yapmazsa ama merak etmeyin diziyi izlemeye devam edeceğiz..!

Link to comment
Share on other sites

Bir arkadaş Amerikan yapımı bir dizimiz vardı demiş.. Yahu son bölümdeki patlama sahnesini gördükten sonra, hint filmleri bile daha iyi dedim kendime. Çocuk mu kandırıyorsunuz, patlatın 3-5 bin ytllik araba. Kimse yanaşmaz ki anam bizde. Herkes fazla kâr peşinde.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...