Jump to content

Motorola Aura'nın Ilginç Lansmanı


excellence

Recommended Posts

20081129094451_aura2.jpg

Motorola'nın yeni telefonu AURA, ünlü mimar Ben van Berkel'e ilham verdi.

Motorola’nın en yeni cep telefonu AURA’nın lansmanı Londra’da, ünlü Hollandalı mimar Ben van Berkel’in mimarlık bürosu UNStudio’nun yaptığı enstalasyon sergisi ile gerçekleştirildi.

İlhamını Motorola’nın en yeni modeli AURA’dan alan, tasarımını UNStudio’nun kurucu ortaklarından Ben van Berkel’in yaptığı Time Out of Scale – Boyutların Ötesine Taşan Zaman enstalasyonu Londra’da açıldı. Tüm duyulara hitap eden bir ortam yaratan enstalasyon, Motorola’nın yeni, klasik tasarımlı, üst sınıf cep telefonu AURA’dan esinlenilerek yaratıldı.

Lüks saatlerden ve her çağa hitap eden tasarımlardan ilham alarak üretilen AURA, mobil cihazların tasarım ve üretimine zanaatkarlığı geri getiren benzersiz bir cep telefonu.

UNStudio’nun başmimarı Ben van Berkel “Bu tür benzersiz projeler mimarların kısıtlamalardan kurtulmaları ve hem zor hem de daha önce rastlanmamış konseptleri keşfetmeleri için bir fırsattır. Biz de AURA’dan aldığımız ilhamla zaman ve zanaatkârlık temalarını ‘bilinen’ boyutlarının dışında keşfetme ve çözümleme fırsatını elde ettik ve her şeyin mümkün göründüğü bir ‘deneyim’ yarattık” diyor.

“AURA’nın lansmanını cihazın benzersiz niteliklerini yansıttığı kadar tasarımın sınırlarını da zorlayan bir deneyimle kutlamak istedik” diyor Motorola’nın başkan yardımcısı Jim Wicks.

Londra’nın lüks St Martins Lane otelinde 25 Kasım’da açılışı yapılan enstalasyon sergisi 5 Aralık 2008 Cuma gününe kadar haftanın 7 günü GMT saatiyle sabah 10’dan akşam 8’e kadar görülebilecek. Ayrıca AURA’nın 2008 yılının son çeyreğinde tüm dünyada satışa sunulması bekleniyor.

veteknoloji

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...