Jump to content

Bu Resim İntihar Ettiriyormuş


similes

Recommended Posts

lmmmgv4.jpg

RESİMLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Evet arkadaşlar bu resim yüzünden intihar edenler vardır.

BU RESİM YÜZÜNDEN KİMLER İNTİHAR EDER

1) Şizofrenler

2) Çok Hassas Olanlar

3) Depresyonda olanlar

İNTİHAR ETMELERİNİN NEDENLERİ

1) Resme uzun süre bakarak birşeyler beklemeleri ve bozuk piskolojide oldukları için resmi farklı boyutlarda farklı biçimlerde görmeleri. (Tamamen Rahatsızlıklarından Dolayı)

2) Resme bakmayı bitirdikten sonra , yerde devamlı resimdeki kızı hayal etmeleri ve yanlarından önlerinden geçen herkesin yüzünü bu kızın yüzü gibi görmeleri.

3) İNTİHAR: Yine hastalıklarından dolayı kızla konuştuklarını sanmaları (biz o kişiyi görürken bize kendi kendine konuşuyormuş gibi geliyor) kızdan büyük ihtimal ölüm emri gibi halisinasyonlar gördükleri tahmin edilmektedir.

ayrıca yunan mitolojisine göre uzun süre gözlerine bakanı lanetliyormuş.o yüzden taş kesiliyorlarmış.bu yüzden bir müzede bunun kafası ters duruyormuş(tersten bakınca etkilemiyormuş)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 61
  • Created
  • Last Reply

boyle bişeye inanıpta bunu buraya koyman forumun kalitesini düşürür. Senin bi tatile ihtiyacın var. rahat ol

Öyle birşeye inanmamış paylaşmış inanmak yada inanmamak bizim elimizde sen daha ilk mesajında forumun yaklaşık 2 senelik bir üyesine tatile ihtiyacın var rahat ol gibi kelimeler ediyorsan senin bir tatile ihtiyacın var demektir

:pardon:

Link to comment
Share on other sites

akbaba.jpg

Esas bu adamı öldürür!

resmin hikayesi bilmeyenler için :Bu cocuk bulundugu yerden 3 km.uzaklıktakı yemek dagıtım kampına gitmeye calısıyor ve arkasından akbaba ölmesi için onu ısrarla takip edıyor cunku bu yolla her gun onlarca cocuk oluyor ve akbabalara yem oluyor bu fotograf 1994te Sudanda çekıdi ve fotograf pulitzer ödulünü kazandı bu fotografı ceken Kevin Carter o cocugu kurtarmadıgı ıcın vicdan azabına dayanamadı ve intahar ederek yasamına üc ay sonra son verdi .......

Link to comment
Share on other sites

akbaba.jpg

Esas bu adamı öldürür!

Bence yaşama bağlar. Büyük bir azim kaynağı olur. İntihar etmek üzere olan adam bunu görünce benim derdim ne ki ben ne yapıyorum. Biri görse derimi yüzer de resimki akbabaya yedirir der. Utanır yaptığından... Hatalıysam Post At.

Link to comment
Share on other sites

Tedavisi olmayan sara hastalığını bünyelerinde taşıyan insanların buluştuğu forumlarda bilinmeyen bazı kişilerin yayınladığı flash animasyonları sebebiyle bazı hastalar sara nöbetine yakalandı.

Sara hastalarının birbirlerine yardımcı oldukları internet sitesinin forumuna gönderilen JavaScript ve Flash kodlarıyla hazırlanmış animasyon görüntüleri bazı hastalarda ise migren ağrılarını tetiklemiş. Bu olayın üzerinde Epilepsy Foundation (Sara Kurumu) zararlı iletileri silmek ve güvenliği arttırmak amacıyla forumu geçici olarak kapadı.

Bunu yapan her kimse, sara hastalarının hareketli şekil ve yanıp sönen ışıklara karşı duyarlı olduklarını çok iyi biliyordu. Ancak hasta insanlar üzerinde böyle bir oynamak için insanlıktan yoksun olmalı. Artık korsanların (hacker) hedefi insan beyni olmuş olsa gerek.

kaynak:pclabs

Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

lmmmgv4.jpg

İlginçtir bu resme bakınca gözlerimde bir ağrı ve mide bulantısı hissettim. Sanki bir bulanıklık var gibi. Yoksa Şizoya mı bağladım bünyeyi :D

@BULTAR

akbaba.jpg

Bu resim sabah kahvaltısı yapmak için ilk defa gittiğim bir kafeteryanın duvarında asılıydı. Siparişimi verene kadar görmemiştim. Neyse istediklerim masaya geldi tam yemek üzereydim ki arkadaşım "Bak duvarda ne var dedi"

Bir de baktım bu resim var. Üzerine de şunu yazmışlar "Bu resmi görüp de hala tabağında yemek bırakabilecek misin?"

Maksat gayet anlaşılabilirdi :pardon: Ama unuttukları birşey vardı. İnsanoğlu duygusaldı ve orası yemek yiyen insanlardan para kazanan bir ticarethaneydi. (kendi kendini baltalamak bu olsa gerek)

Bir oturuşta jumbo boy pizza yiyebilen ve hiç yemek israf etmeyen ben, o resmi gördüğükten sonra sipariş ettiğim 2 tahinli çöreği paket yaptırmak zorunda kalmıştım. Yani iştah miştah kalmamıştı bende.

Böyle de bir anım vardı. Paylaşayım dedim. :D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...