Jump to content

Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun...


tenekecezve

Recommended Posts

Zor şartlar altında bile ülkemizin en ücra köşelerine giden, fedakarlık gösteren, gelecek nesillerimize ışık olan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum...

ogretmenler.jpg

Hekes papatya sever, nice çiçekler yetiştiren öğretmenlerimize sanal da olsa armağanımız olsun...

Link to comment
Share on other sites

b43bqukrau7wchdrg.jpg

Öğretmenlerimizin haklarını aynı ANAlarımıza olduğu gibi ne versek ödeyemeyiz.

Gönlümüzden gelen Dünya'nın en güzel çiçeklerini öğretmenlerimize vermektir ama öğretmenlerimizden daha değerli bir çiçek aklıma gelmiyor.

Hakkınızı helal edin ÖĞRETMENİM.

Link to comment
Share on other sites

Öğretmenlik Hiç Kolay Bir MEslek Değil... Özellikle 1-5 arası öğretemenlik daha zor..Niyemi?? hemen Açıklıyayım Bir Öğrenciyi cocukken alıyorsunuz ve sadece öğretim değil eğitimde veriyorsunuz.... 5 Sene Boyunca Öğrencilerinizle aile gibi oluyorsunuz sonrada onları 6. sınıfa geçiriyorsunuz. 6. sınıftan ihtibaren eğitimden cok öğretim Devreye giriyor...Şahsen ben ilk okul öğretmenimin adını hala hatırlıyorum.... Uzun lafın Kısası

TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Link to comment
Share on other sites

MILLETLERI KURTARANLAR; YALNIZ VE ANCAK OGRETMENLERDIR. ÖGRETMENDEN, EGITICIDEN YOKSUN BIR MILLET; HENUZ MILLET ADINI ALMAK KABILIYETINI KAZANMAMISTIR. ATATÜRK

Ulu önder ATATÜRK'ün de üzerine bastığı gibi öğretmenler; gelişmiş millet olmanın gelişmiş çağdaş topluma kavuşmamızın anahtarlarıdır.. Böyle güzel kutsal mesleği yapan tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun..

ffffffun5.gif

Link to comment
Share on other sites

teachersday08.gif

Google öğretmenleri selamlıyor

Google Türkiye, Türk kullanıcısına yaptığı logo jesti ?Doodle?ı bu kez de öğretmenler için tekrarlıyor.

NTV-MSNBC

Güncelleme: 18:06 TSİ 24 Kasım 2008 Pazartesi

İSTANBUL - Google?ın Türkiye açılış sayfası google.com.tr, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle öğretmenlere özel bir logoyla açılıyor.

Google, kurucularının Eylül 1999?da Nevada?daki ?Burning Man? (Yanan Adam) konferansına giderken ana sayfasına sitede bir sorun olması durumunda uzakta olduklarını belirtmek amacıyla koydukları yanan bir çöp adam şeklindeki logo ile başlattıkları ?Doodle? uygulamasını ?Google Türkiye? sayfasında 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle devam ettiriyor.

Google?ın ?sitede bir problem olursa kusura bakmayın, şimdilik uzaktayız? mesajı veren ?Burning Man? temalı ilk özel logosu, o dönemler henüz öğrenci olan sitenin kurucuları Larry Page ve Sergey Brin tarafından ?oluşabilecek teknik aksaklıktan dolayı? peşinen özür dilemek amacıyla kullanıldı.

Özel logo uygulamaları, tüm dünya ülkeleri için önemli gün ve tatillere, kültürel olaylara ve tarihte yer alan önemli kişilere bu benzersiz platformda yer vererek, dikkat çekmeyi amaçlıyor. Ayrıca internet kullanıcıları bu özel tasarımlı logonun üstüne tıklayarak, o güne/kişiye/konuya özel daha ayrıntılı bilgiye erişebiliyorlar.

Please register to see this content.
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...