Jump to content

Ses Sorunu Bakarmısınız Yardımmmm Lütfen...


CapsCasp

Recommended Posts

Öncelikle ilgilenen Arkadaslara Tüsekkürlerimi Sunarım Lafı Fazla Uzatmadan Sorunuma Gelelim Arkadaslar Simdi Benim AnaKartı Geçenlerde Degistim Degismeden Önce Sesli Chat,Msn,Veya Ses Kayıt Yapabiliyordum Ama AnaKartı Degistikten Sonra Artık Kaydetme Veya Şarkı CaLma Yapamadım Yani Streo Ses Sorunum Var Şimdiki Ses Realtek HD Audio output Daha Önceki Realtek Ac 97 Ana Ses Münüsünden Seçenekler>Özellikler> Kaydetmeye Geçenken Daha Önce Orda Streo Yazardı Onu Seçerdim istedigim Şarkıyı Sesli Chatlerde Çalar istedigim Şarkıyıda Kayıt Edebilirdim ama Son 2 Aydır Yani AnaKart Degiştikten Sonra bunları Yapamadım Çünkü Kaydetmede CD Sesi Mik Sesi Bide Hat Sesi Var Bunların Hiç Biri Olmuyor Bu Durumda Ne YApmalıyım Ki Streo Sesi Yapabileyim Yani Gerek Msnede Olsun Gerek Sesli Chatte Olsun Gerek Ses Kaydetmede Olsun Kullanabileyim Bunun için Bana Yardımlarınızı Beklıyorum Lütfen 3 Aydır Peşindeyim Bu işin Hiç Kimseden Cvp Gelmiyor Şimdiden Tşkler Yardım Eden De Etmeyenden de Allah Razı olsun Kalın Saglacakla :D

Link to comment
Share on other sites

Tahmini olarak;

Yeni anakartlarda ses çıkışı fazla ve yüksek ses kalitesini ifade eden HD özelliği var. Örneğin eski anakartların arkasında 3 çıkış olurdu (kırmızı-mic, yeşil-hoparlör, mavi-aux). Yenilerde ise 6 çıkış var ve siyah, turuncu, gri eklenmiş. Bu çıkışları kontrol eden Realtek HD Audio yazılımı ile değiştirebiliyorsun. Sanırım senin sorun buradan kaynaklanıyor. Buradaki kontrollerden 2 speaker olanı seçmelisin. Eğer 4+1, 5+1 seçeneklerinden birini seçersen kırmızı mikrofon çıkışını bas çıkışına falan çeviriyor. Yani mic girişi ses çıkışına dönüşüyor. Dolayısıyla da mic çalışmıyor.Emin değilim ama ihtimal olarak aklıma bu geliyor. Bir kontrol et istersen.

Link to comment
Share on other sites

Tahmini olarak;

Yeni anakartlarda ses çıkışı fazla ve yüksek ses kalitesini ifade eden HD özelliği var. .................

Arkdaşıma katılıyorum , Yeni anakartınızın ve kartınıza ait Ses sürücüsünün özelliklerini iyice öğreniniz ve araştırınız.

Link to comment
Share on other sites

:D:):) evet asi kralın dediği gibi format at ve drivelerini yükle tabi ses driverini de yükle sonra sorunun çözüleceğini ümit ediyorum kolay gelsin başarılar :):):)

:) cekilmez_kiz :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...