Jump to content

vücut biçiminiz karakterinizi belirliyor.


mavikiz

Recommended Posts

Kýsa ve týknaz yapý

Ufak tefek, tombalak yapýlý insanlar gayet sakin ve þendirler. Herhangi bir toplulukta etrafa hayat saçarlar. Ama pek fazla alaka gördüler mi þýmarmalarý mümkündür. Çabuk öfkelenir ve aksileþirler. Kýzdýklarý zaman baðýrýr çaðýrýr veya kalp kýrýcý sözler söylerler. Ama bu, kendilerini unuttuklarý içindir. Zira aslýnda iyi kalpli ve iyi huyludurlar. Kalp kýrmak istemedikleri için yaptýklarýna piþman olurlar ve hiç kin tutmazlar.

Uzun boylu sallapati yapý

Uzun boylu, gevþek yapýlý, sallapati tavýrlý insanlar ufak tefek, týknaz tiplerin aksine, aðýr hareket ederler ve herhangi bir þey üzerinde aðýr aðýr, uzun uzun düþündükten sonra karar verirler. Asla aceleye gelmezler. Ýyi huyludurlar. Asabi olmakla beraber kontrollerini kaybedip kendilerini unutmalarý seyrek görülür. Cesur ve metindirler. Hayatýn darbesine gülümseyerek tahammül ederler. Onlarýn iyi huylarýndan, sabýr ve tahammüllerine ilave olarak bu tipler iyi niyetlerini çatýk ve kaba bir maske altýnda saklamasýný da bilirler.

Kýsa gövdeli, uzun bacaklýlar

Bellerinden yukarýsý pek kýsa, bacaklarý ise iyice uzun olan tipler görünüþ ve hareket tarzý itibariyle beceriksiz bir tayý andýrýlar. Havaidirler. Yaþamaktan memnundurlar ve günleri -tabir caizse- zýplaya sýçraya geçirmek idealleridir. Hayatlarý muntazam deðildir, zira daima bir þeyler yapmak istedikleri için muntazam bir gidiþattan nefret ederler. Çoðu zaman hareketlerinin belli bir hedef veya amacý yoktur. Sýrf hareket etmiþ olmak için hareket ederler. Amaçsýz da olsa daldan dala konmak, gezip tozmak onlarý tatmin eder ve hayatlarýný doldurmaya yeter.

Uzun gövdeli, kýsa bacaklýlar

Herhangi sahaya atýlýrlarsa parlamalarý olasýdýr. Asil bir aileden gelmeleri muhtemeldir. Gelmiyorlarsa bile yaradýlýþtan asildirler. Ýyi birer aile insaný olurlar. Bilhassa mizah taraflarý pek kuvvetlidir. Azim ve iradeleri sonsuzdur. Dünyanýn sorunlarýný yenmek onlara sadece kendi zeka ve kabiliyetleri için bir deneme olarak kabul etmek isterler. Yenilseler bile boyun eðmezler. Er geç yine bellerini doðrultur ve kendilerini yeneni mutlaka yenerler. Ýnsanlarla iyi geçinirler ama alýþtýklarý çevreleri ve eski arkadaþlarýný daima yenilere tercih ederler.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...