Jump to content

Sizce Kis 2007 Mi Daha Iyi... Yoksa Kis 2009 Mu ?


by_expert_pc

Recommended Posts

Kis 2007 kullanmadım. Şu an Kis 2009 kullanıyorum Dual Core 1.73 Ghz işlemci 2 gb 667 Mhz ram ile herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Laptop'umda barış sevenin Perfect Xp Sp3 ü kurulu ondanda son derece memnunum. Kısaca, madem kaspersky kullanacaksın son sürümünü kullan. Boşuna bunu geliştirmiyorlar değil mi? :)

Link to comment
Share on other sites

2009 bence daha iyi tam koruma sonuçta sadece antivirüsde değil her anlamda iyi....yani kullanmışken 2009 kullanın...

ama her zaman avirayı öneririm... :)

Link to comment
Share on other sites

benım pc ye saldırıyolar ......sürekli ...... ben tahmın ediyorum ama kımler saldırıyo... alman polisler saldırıyo büyük ihtimalle !download yasak almanyada ......

download yasakmı? :p:):)

birde gelişmiş ülkeyim diye geçinirler yasakçılıkmıdır gelişmek geçendede wikipediayı yasaklamışlar sanırım yaşanmaz valla öyle bir yolu vardır kesin nasıl yasaklıcaklarki?yani programlarla açılabilir..

türkiyede yapsalar yer yerinden oynar :p

Link to comment
Share on other sites

abi hic sorma yaww.......yakalandıgın anda eve mektup gelıyo ...yanı cezaa ..4 ay önce kızın biri baya bi mp3 indirmis ..polısler yakalamıs ...3000 euro cezayı basmıslar... ödemezsen hapıs...evlere baskın yapıyolar.

aslında bu konu hakkında bılgi alsam iyi olur.... IP den yakalıyolar herhalde.....bılgısı veya cözümü olan varmı acaba ?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...