Jump to content

Asus Motherboard Güncelleme


0nR02

Recommended Posts

arkadaşlar benim ufak bir problemim var ne kadar uğraştıysam yapamadım.. bi kaç gün önce anakartımı güncellemek istedim ve anakartın sitesinden bi kaç driver buldum ve kurmak istedim ama driverlardan biri dışında hiç biri kurulmadı sanırım dostan yüklenmesi gerekiyormuş..neyse ben yapamadım diye uğraşmaktan vazgeçmiştim ama o kurulan program yüzünden artık pc imi beklemeye(askıya) alamıyorum tam beklemeye geçiyo 2 sn sonra tekrar açılıyo onu yüklemeden önce herhangi bi sorunum yoktu..programın adı Aİ Booster..nasıl düzeltebilirim bilen var mı acaba..??

ANAKART: ASUS P5GD1 PRO

SİTEM : VİSTA

Not: Güç seçeneklerinden düzeltmeye çalıştım olmadı..

Link to comment
Share on other sites

biosu ilk haline getirmek için daha doğrusu güncellemelerden kaynaklı sorunları düzeltmek için arkadaşlar yazmıştı , bi arama yaparsanız site içinde

forumu güzelce bi araştırdım yinede sorunuma bi çare bulamadım yalnız forum sayesinde anakartımı güncelledim ama sorun hala devam ediyo beklemeye alamıyorum pc yi bu işten anlayan birisi var mı..??

Link to comment
Share on other sites

kardes bıos son surum yukledıgınden emin ol ilk once . beklemeye alamama sorunu vwındowstan da yapar ısletım sıstemını yenılemenı tavsıbye ederım

önerin için sağol kardeşde evet biosun son sürümünü yükledim ve eskiden pc xp iydi o zaman sorun başladı vistaya geçim belki düzelir dedim ama malesef durum aynı..bunu düzeltmenin bi yolu yok mu ya :friends:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...