Jump to content

Nvidia Yeni Fiyat İndirimine Hazırlanıyor


muselmansuffe

Recommended Posts

9470.jpg

Nvidia Yeni Fiyat İndirimine Hazırlanıyor

AMD-ATi'nin arka arkaya duyurduğu yeni modeller ile pazar payını yılın üçüncü çeyreğinde %40 arttırması karşısında Nvidia'nın da harekete geçtiği ve yeni bir fiyat indirimine hazırlandığı bildiriliyor. Firma yeni fiyat indirimiyle hem mevcut pazar payını korumayı hem de AMD-ATi karşısındaki etkinliğini arttırmayı hedefliyor.

Henüz yapılacak indirimin oranı hakkında resmi herhangi bir bilgi olmamakla birlikte 55nm GT200 GPU'sunu kullanan ekran kartlarının pazara giriş yapmasını takiben Nvidia'nın mevcut modellerinde indirim yapması, 55nm GT200 GPU'lu modellerini ise agresif bir fiyat politikası ile pazara sunması bekleniyor.

Kaynak: donanimhaber

Link to comment
Share on other sites

yapsa ne olucak ki B) yine 1 ay öncekine göre aynı fiyat.dolar almış başını gidiyo.ben bu durumda ekran kartı alıcak değilim ya B)

Bişey sorucam ekran kartını yurd dışından kargo yada benzeri bir şey ile getirtsem ek bi vergi veriyormuyuz?

Link to comment
Share on other sites

yılbaşına kadar dolar 2 ytl olacak (Cem Uzan gibi konuştum :whistle: ) ..Nvidia indirse ne değişecek ki ? Hiç kimse OEM almıyor arkadaşlarında belirttiği gibi dolar düşerse zarar etmemek için bekleyecekler. bu durumda Nvidia ve Ati avuçlarını türkiyede bir müddet yalayacaklar gibi... Diğer ülkelere nazaran Oem parça alan sayılı ülkelerdeniz.

Link to comment
Share on other sites

ewet arakadaşım sana inanıyorum dolar yüksek tutulup bazı vatandaşlarımız alırsa senin dediğin gibi keriz yerine konacak peki bu dolar düşmezse ne olcak sorun burada sonra bende yeni pc yapcaktım dolar düşükken ama bu gidişle olmıyacak gibi okuduğunuz için teşekkür ederim saygılarımla

Link to comment
Share on other sites

aynen arkadaşlar size katılıyorum nvidia güzel anakartlar üretiyor biliyorsunuz ztn dünya 1. seçildi ama bu indirim olayı bir aldatmaca yani doloar çıkınca indirim yaptık diyorlar ama dilll hiç bişey değişmiyor.........................

yani si<z siz olun tuzağa düşmeyin bn isteğim zmn yurt dışından alıoyrum vergi ergi de yok arkadaşım

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...