Jump to content

Firefox'u Güncelleyin


excellence

Recommended Posts

firefox_girl_801226549457.jpg

En düzenli güncellenen web tarayıcısı Mozilla Firefox için yeni bir sürüm daha yayınlandı. Peki Firefox 3.0.4'te neler güncellendi?

Mozilla Firefox 3.0.4 yayınlandı. Bazı güvenlik ve uyumluluk sorunlarını çözen güncelleme, iki yeni dil seçeneği ve bazı dillerin test aşamasını içeriyor. Firefox 3.0.2'de kaydedilen bazı parolalarla ilgili sıkıntıları gideren 3.0.4 sürümü, tarayıcısını güncel tutmak isteyen herkese tavsiye ediliyor. Eğer şu veya bu sebepten tarayıcınız otomatik güncelleme yapmıyorsa, Firefox 3.0.4 Windows sürümünü buradan

indirebilirsiniz.

ShiftDelete

Link to comment
Share on other sites

  • 4 hafta sonra ...

Firefox 3.1 Beta 2 kullanıma hazır. İndirin.

Tilkinin yeni sürümünün Türkçe 2. betası hazır. İndirmek isteyenler için gerekli bağlantılar burada.

Şu andan itibaren popüler Firefox tarayıcısının 3.1 Beta 2 sürümü indirilmeye sunuldu. En son resmi sürüm olan 3.0’dan farklı olarak bu sürümde “Google Chrome”dan tanınan “Private-Browsing” özelliği tanıtılıyor. Tarayıcı bu modda iken hiçbir bilgi kaydetmiyor ve sistemde hiçbir iz bırakmıyor. Espritüel açıdan “Porno Modu” olarak da adlandırılan bu özelliğin dışında “Trace Monkey” ismindeki yeni geliştirilmiş JavaScript motoru ve Beta 2’e eklenmiş olan motor iyileştirmesi “Web Workers” sayesinde tarayıcı belirgin bir şekilde daha hızlı çalışacak.

Beta 2'yi Türkçe desteğiyle denemek isteyenler aşağıdaki bağlantıları kullanabilir. Firefox 3.1 beta 2 son derece stabil çalışmasına rağmen beta sürümün sadece test sistemlere kurulmasını tavsiye ediyoruz.

Download:

Firefox 3.1 Beta 2 (Türkçe - Windows)

Firefox 3.1 Beta 2 (Türkçe - Linux)

Firefox 3.1 Beta 2 (Türkçe - Mac OS X)

Please register to see this content.

veteknoloji

Link to comment
Share on other sites

Firefox güncellendi! İndirin.

Firefox 2 ve 3 için beklenen yeni güncellemeler nihayet yayınlandı. İndirme bağlantıları burada.

Mozilla, hem Firefox 2, hem de Firefox 3 için yeni güncellemeler yayınladı. Daha önce burada da bahsettiğimiz gibi, Firefox 2'yi 2.0.0.19 sürümüne yükselten Firefox 2 güncellemesi, eski dostumuz için takvimde yer alan son güncelleme olarak duyuruldu. Ayrıca bu güncelleme ile birlikte tarayıcının phising koruması da kaldırıldı. 2.0.0.19 güncellemesinin aslında tek bir anlamı var: Mozilla artık Firefox 2'ye destek vermeyeceğini gösteriyor ve tüm kullanıcıları Firefox 3'e geçmeye davet ediliyor. Başka bir deyişle 2.0.0.19 güncellemesi aslında Firefox 2 için yolun sonu anlamına geliyor...

Firefox 2 (2.0.0.19) sürüm notları için aşağıdaki linke tıklayın.

Firefox 3'ü 3.0.5 sürümüne yükselten güncelleme ise bazı güvenlik açıklarını ve performans sorunlarını ortadan kaldırıyor. Ayrıca tarayıcı, yeni güncelleme ile birlikte bazı yeni diller için de destek vermeye başlıyor.

Firefox 3 (3.0.5) sürüm notları için aşağıdaki linke tıklayın.

Download:

Firefox 3.0.5 (Türkçe – Windows)

Firefox 2.0.0.19 (Türkçe – Windows)

Please register to see this content.

veteknoloji

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...