Jump to content

Geleceğin Cep Telefonu


passengersat

Recommended Posts

bu bayadır nokia nın sitesinde mevcut idi!. nanoteknoloji harikası diolar buna şimdi! adamlar üstüne su döküyo küçük tüyleri var bunun yavaş yavaş üstünden atıyo felan ;) sora açıyon bunu katlanmış kağıt gibi tablet pc felan oluyo katlıyon rulo yapıyon :) kol saati oluyo halkasıda var her yerine iliştiriyon.. garip eneteresan bir zamazingo. ama yeşşşil...

Link to comment
Share on other sites

ilginç bir telefon gerçi telefon demeye şahit lazım aşmış bişey nanobilim işbirliğiyle yapılmış ama bu madde gerçekten keşfedildimi acaba bu kadar çok özelliklisi daha yapılmadı bu bir hayal gibi bişey şimdilik bir kaç özellikli maddeler keşfedildi öreneğin katlanır ekran filan yani japonla tisörtlarına filan ekran takmışlardıda bu kadar özellik zor çok zor en az 2030:D...

Link to comment
Share on other sites

ya söyle bir gerçek varki hem elektronik hemde bilgisayar teknolojileri alanında bir cok sey zaten önceden keşfediliyo fakat ticari cıkarlar söz konusu olduğundan bunlar insanlara yavaş yavaş veriliyo (satılıyo :) ) bu nednele teknolojinin yılı olmaz satılacak yılı olabilri diyebilriz yani bu gibi cihazlar sizinde dediğiniz gibi anca 2030 da satılır çünkü önce başka seyleri satacaklar hele o kadar n serisi üretmişken nokia bu üretip kendini batırmaz ;)

Link to comment
Share on other sites

ya söyle bir gerçek varki hem elektronik hemde bilgisayar teknolojileri alanında bir cok sey zaten önceden keşfediliyo fakat ticari cıkarlar söz konusu olduğundan bunlar insanlara yavaş yavaş veriliyo (satılıyo :) ) bu nednele teknolojinin yılı olmaz satılacak yılı olabilri diyebilriz yani bu gibi cihazlar sizinde dediğiniz gibi anca 2030 da satılır çünkü önce başka seyleri satacaklar hele o kadar n serisi üretmişken nokia bu üretip kendini batırmaz :)

genelde öylede bu maddeye herkesin ihtiyacı var yani olsa başka yerlerde kullanılır askeri alan gibi kendiliğinden bulunduğu ortamın şekilini alan bir kıyafet yapılabilir videoda resmini çekip bileklik yapıyor bu kıyafetede uygulanabilir bunun gibi bir sürü icat olabilir olmuş olsa sağlık alanında bile kullanılabilir videoda sağlıkla ilgilide bir kaç şey var yani nokianın tekelinde olmazdı diğer sektörler kullanırdı nano geliştide bu kadar değil sanırım nano teknolojisini elimden geldiğince takip ediyorum renk değiştiren var ama bunun gibi değil su tutmıyan var ama bu kadar özellikli değil vs.vs.. yani bu maddenin çıkmasıda yılları alır...olsa çok güzel olurdu ama solar enerji ile elektrik prasından kurtulurduk evi onunla kaplardım ;)

Link to comment
Share on other sites

takip ediyorsan onu bilemem ama bir cok firmanın 5-10 senelik planı hazır ilerde ne ürünler sürecekleri falan mesela intel 45nm ve 32 sonrada 25nm de işlemciler üretecek ilerki yıllarda isterse şimdide 25nm yada 32nm işlemci üretebilir bu cok zor değil fakat elindekileri satmak varken neden direk en sonran girsin sonra daha iyisini üretecek zamanı olmaz ;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...