Jump to content

İmaj Dvd Si Yapmak


aksoy52

Recommended Posts

Arkadaşlar tek bir dvd ile sağlam kurulan bir makinadan imaj alıp bir dvd yapınca o dvd ile bilgisayarı açıp aynı dvd den imajı yüklemeyi nasıl yapabilirim?

Okullar gönderilen yani bilgisayarlarda tek bir ghost dvd si ile hem başlatıp hem imaj yüklenebiliyor işte bunun nasıl olduğunu soruyorum, iyi geceler....

Link to comment
Share on other sites

O kadar pratik olmasa da şöyle yapılabilir.

Hiren CD'sinden herhangi bir sürümünü kullanar gohost'la imag'ını al. Yine aynı Hiren CD'yi image ultra iso gibi bir programla açıp o kalıb içinde açılmış yeni bir klasöre kendi aldığınız image'yi yerleştirip öyle DVD'ye yazsanız olur diye düşünüyorum. Başarılar...

Link to comment
Share on other sites

Acronis True Image Home 11 ile oluşturduğum bootable iso dosyasını indirip bi cd ye kopyalayın.

Bu CD ile bilgisayarı başlatıyorsunuz ve daha önceden oluşturmuş olduğunuz yedeğinizi gösterip geri yüklemeyi yapabiliyorsunuz.

Daha önceki versiyonlarla (8-9-10 gibi) oluşturduğunuz yedekleri görüyor ve yüklemenize izin veriyor.

DownloadLink:

http://rapidshare.com/files/66588730/AcrnsMedia.rar[/CODE]

RarPass: tnctr

Size: 38.6 MB

Bu cd ile bilgisayarı başlattığınızda isterseniz sistemin yedeğini alabiliyorsunuz, isterseniz daha önceden alınmış olan yedeğinizi geri yükleyebiliyorsun

[CODE]http://rapidshare.com/files/138471710/AcronisMedia.rar.html[/CODE]

yanlız ımaj veya ghost atarken bilgisayarların hepsinin aynı ozellige sahıp olması gerekıyor( anakart ustundekı parcalar )

Virtual CloneDrive

Virtual CloneDrive bilgisayarınızda aynı bir CD/DVD sürücüsü gibi çalışır ama tabii ki sanal olarak. CloneCD ve CloneDVD gibi popüler programlarla oluşturmuş olduğunuz CD veya DVD kalıp dosyalarını harddiskinizden alarak bu sanal CD/DVD okuyucuya koyarak aynı gerçek bir sürücü gibi kullanabilirsiniz.

Virtual CloneDrive ISO, BIN, CCD gibi en popüler kalıp formatlarını desteklemekte olup, 8 tane sanal sürücüyü aynı anda kullanmanıza olanak tanımaktadır.

[b]

Please register to see this content.
[/b]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...