Jump to content

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk


kazaam

Recommended Posts

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Türk İstiklal Mücadelesinin önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 70′uncu yıl dönümünde rahmetle, şükranla anıyoruz.

Bu yıl 10 Kasım’da, işaret ettiği muasır medeniyetleri aşma hedefine doğru daha çok mesafe almamız gerektiğini ve ülkemiz üzerine dönem oyunların farkında olmamız gerektiğini vurgulayarak konuşmama başlamak istiyorum.

En büyük eserim dediği Türkiye Cumhuriyeti, son yıllarda bölgesinde ve dünyada üzerine planlar yapılan bir ülke haline gelmiştir. Önemli kavşak noktasında bulunan ülkemiz halklarını bugüne kadar bölmeye çalışmışlar, kardeş kavgası içine çekmeye çalışmışlar, bundan dolayı bir çok vatandaşımız hayatını kaybetmiştir.

Son günlerde bu kardeş kavgası tekrardan yaptırılmak isteniyor ve ülkemiz bölünmeye çalışılıyor. Bizler bu oyunlara gelmemeliyiz. Ülkemiz halkları arasındaki dayanışmayı, sevgi ve saygıyı koruyarak, bu oyunlara gelmeyeceğimizi bir daha tüm dünyaya göstermeliyiz.

Bizler, Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet bıraktığı demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olan Cumhuriyetimizi bütün değer ve kurumlarıyla yaşatmak zorundayız. Geleceğimiz olan sizler, Türkiye Cumhuriyeti’ni ve Atatürk ilke ve devrimlerini ilelebet yaşatacaktır.

Link to comment
Share on other sites

Kocaeli'de saat 9'u 5 geçe sirenler çalarken şehir durdu resmen! Bir iki kendini bilmezin dışında sanki oynayan bir filmi dondurmuşsun gibi bir sahne vardı sonbaharın sarartıp döktüğü çınar yaprakları ile süslü şehrimde...

Bir an gözlerim doldu ve umutlandım geleceğimden, sana saygı göstermeyen o kadar çok kişi peydah oldu ki son zamanlarda Atam o sembolik 1 dakikayı bile çok görmedi çoğu evladın...

Sen rahat uyu atam!

Link to comment
Share on other sites

Ulu önderimizi şükranla anıyor aziz şehitlerimizin önünde saygıyla egiliyoruz. Biz türk milletinin gençleri bu ülkede yaşayan arabistan sevdalısı, kürdistan bagımlısı o insan demeye utandıklarımın yılmaz düşmanlarıyız. Kefensiz yatan azizler rahat uyuyun kanlarınızın bekcisiyiz.

Link to comment
Share on other sites

Atam İzindeyiz diyenler hala izindeler daha gelmediler onlar şimdi yutdışında çaldıkları parayı yemekle meşguller. Ama olsun iyi tarafından bakarsan Atam, hala seni düşünüp seven adını yükseklere çıkaran forumlarda yazanlar güzel insanlar var.

Ülkemiz gaflet ve delalet içinde ATAM!

Senin adını kullanarak dernek açtılar

Şeriat diye insanları birbirine kattılar

Ülkede terör çıktı, köylerdeki gariban insanların çocukları şehit oluyor

Senin ayağına çağırdıklarının önünde şimdi el pençe divan duruyorlar

Laiklik tanımı değişti şimdi herkez bir laiklik hikayesi yazıyor.

İnanları senin düşmanın olarak belirlediler.. kim mi yaptı bunu ? kendini modern sanan hayattan bir haber cahil devekuşları tabiki.....

Her 10 Kasımda seni yaşatmak yerine seni öldürmeye çalışıyorlar. Ama biz Atalarımızın ve Senin kan gölüyle aldığın bu ülkeyi onlara kaptırmaya pek niyetli değiliz. KAPTIRMAYACAĞIZ... Allah Ruhunu Şad Etsin.

Link to comment
Share on other sites

Atamızın hediyeleri ile riyakarda olsak ilerlemeye devam ediyoruz. Teşekkürler Başkomutanımız, Başöğretmenimiz. Allah'ın rahmeti daima seninle olsun. Sizin kurduğunuz, planladığınız bu yolda sekteye uğrasakta akıbetimiz, ilelebet olacaktır. En azından bu kadarını sizin için yapabiliriz.

Link to comment
Share on other sites

Her yüzyılda bir çıkan dahiyi Mustafa Kemal Atatürk ü saygıyla anıyoruz.Dini,inancı nakite çeviren din hokkabazlarına,cahillikle yoğrulmuş hala İngiliz esareti altında yaşarım diyen yobazlara geçit vermeyecek senin izinde durmaksızın ilerleyeceğiz.

Ne Mutlu Türküm Diyene!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...