Jump to content

Bu Pc'ler Mininin De Minisi


Zero_1577

Recommended Posts

Çok tini, bir o kadar da mini

Fujitsu, "mini dizüstü" olayının kenarı-köşesinde gezinen iki adet yeni modelini piyasaya sürdü.

Fujitsu, "pahalı ultrataşınabilir" havasını bozmayıp, birbirinden tini, bir o kadar da mini iki taşınabilir bilgisayar piyasaya sürdü.

İki bilgisayardan "Hap kadar" olarak tanımlanabilecek olanı, 5.6 inç ekranlı, 600 gram ağırlığındaki U820; GPS özelliği ve WSXGA dokunmatik ekranıyla küçük bir bilgisayardan ziyade büyükçe bir akıllı telefona benziyor. Ancak 1.6 GHz Atom işlemcisi, 120 GB'lık sabit disk sürücü ya da 64 GB'lık SSD depolama seçenekleri ve Windows Vista işletim sistemiyle bilgisayar olduğunu kanıtlıyor (gerçi bu konfigürasyona Vista yüklendiyse, "bilgisayar olmaya debeleniyor" desek daha doğru sanki). U810'dan bu yana cihazın klavyesi de daha rahat hale getirilmiş. Fiyatı 1049 dolardan başlıyor.

Biraz daha insansı boyutlardaki P1630 ise, "şaka gibi" alanından çıkıp "dizüstü gibi" olma alanına giriyor. 8.9 inçlik döndürülebilir dokunmatik ekranıyla "tablet gibi" de olabilen aygıt, Intel Core 2 Duo işlemci, opsiyonel 64 GB SSD, akselerometre, parmakizi tanıma gibi özelliklere sahip. Fiyatı, 2179 dolardan başlıyor.

fujitsu-lifebook-p1610-tn.jpg

U810_1.jpg

http://yahoyt.com/h/2609/cok-tini-bir-o-kadar-da-mini[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...