Jump to content

Rapid Premium Uyumlu Download Manager


viper75

Recommended Posts

arkadaşlar benim bir tanıdığımın rapid premiumu var şifreyi vermiyo kendisi film falan indiriyo divx onları satıyo bende onun pc de oyun indirmek istiyorum ama oyunlar bildiğiniz gibi 45... 81 linke kadar var maşallah işte bende bunları direk nasıl hangi program ile indirebilirim premium şifresi direk programa girsek ve linkleri programa yapıştırarak idirme yapamazmıyız oyle bir program varmı ?

Link to comment
Share on other sites

peki rapid premium şifresi eklesek direk indirme yaparmı yani rapidin sayfasına girmicem direk 60 70 link rapid atıacam bana premum free diye sormayacak

Flashget en güzeli. Araçlardan seçeneklere gir, oradan site yöneticisi sekmesine gerelek ekle butonuna bas ve kullanıcı adınla şifreni gir. böylece sayfaya girmene grek yok sadece rapid linki yeterlidir...

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşım En iyisi İDM ama ona şifreyi yazsanda diğer indirmede şifreyi gene yazman lazım. Ama Premium şifreyi rapide bir defa girdikten sonra çıkıştan çıkmadıktan sonra o şifre hafızasında duruyor ve sen rapid linkine her tıklamanda otomatik olarak direk indirmeye geçiyor. Haa şimdi zaten kod falan yok, Cryptload programı var linkleri ona ekle o zamanı geldiğinde otomatik indirsin.

Link to comment
Share on other sites

arkadaşım premium şifreni bir kere ie de firefox varsa birkere onda gir beni hatırla yada şifreyi kaydet falan de ondan sonra üyelik bitene kadar girmezsin şifre.linkleri kopyalarsın.flashget hemen devreye girer onları alır.indirmeye başlar.hepsini kullandım en iyisi flashget :D

Link to comment
Share on other sites

IDM nin Özelliklerinden Site Logins kısmına Rapidshare la beraber kullanıcı adı ve şifreni ekle gerisini ona bırak :)

ben aynı anda 200e linki beraber çektiğimi biliyorum yahu :D (Bağlantı 155 mbit olunca gözü dönüyor insanın naparsınız :) )

Link to comment
Share on other sites

IDM nin Özelliklerinden Site Logins kısmına Rapidshare la beraber kullanıcı adı ve şifreni ekle gerisini ona bırak :D

ben aynı anda 200e linki beraber çektiğimi biliyorum yahu :) (Bağlantı 155 mbit olunca gözü dönüyor insanın naparsınız :) )

155 mbit ?? :) vaybe sen yarı japonyadamı yaşıyosun :)

Link to comment
Share on other sites

Free download manager en iyi bence türkçe arayüzü ile basit istediginiz kadar indirme linki ekleyin. Yapmanız gereken tek şey İnternet Explorer dan rapidshare birkereye mahsus şifresinizi ve kullanıcı adınızı girmeniz yeterli.

Link to comment
Share on other sites

arkadaşım premium şifreni bir kere ie de firefox varsa birkere onda gir beni hatırla yada şifreyi kaydet falan de ondan sonra üyelik bitene kadar girmezsin şifre.linkleri kopyalarsın.flashget hemen devreye girer onları alır.indirmeye başlar.hepsini kullandım en iyisi flashget <_<

link lerın hepsini nasıl eklıyoz onu anlatsanız

Link to comment
Share on other sites

arkadaşlar ben de orbit downloader ve onunla beraber mozilla firefoxun flashgot eklentisini kullanıyorum. bir kere firefox ile rapidshare sitesine premium girişi yaptıktan sonra otomatik olarak kaydediyor ve ondan sonra istediğiniz kadar linki seçip "hepsini flashgot ile indir" seçeneğinden indirmeye başlıyorsunuz. Gayet kullanışlı bence.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...