Jump to content

Clipx 1.0.3.9


Bilinchard

Recommended Posts

Kestiğiniz veya kopyaladığınız öğeleri hafızaya alıp işinize yaradıkça yapıştırmak isterseniz Clipx isimli ufak ve ücretsiz yazılım tam size göre.

Yazılarınızda zaman zaman araya bazı tekrar eden kelime ve cümleler girmek zorunda kalırsınız. Böyle durumlarda ya o cümleyi yeniden yazarsınız ya da bir önceki yazdığınızı bulup seçerek kopyala yapıştır işlemini tamamlarsınız. Ancak ClipX panoya kopyaladığınız her şeyi hafızaya kaydederek istediğiniz yerlere yapıştırmanıza olanak sağlıyor.

Panonun Hepsi Hafızada

Program sizin tüm kes veya kopyala işlemini uyguladığınız kelime ve cümleleri otomatik olarak hafızasına alıyor. Ardından sistem tepsisindeki simgesine sağ tıklayıp Clipboard History seçeneğinden tüm hafızayı görebiliyor ve istediğiniz ifadeyi yapıştırılmak üzere seçebiliyorsunuz.

2zp44si.jpg

Sadece Metin Değil

Program yazıları hafızasında tutabildiği gibi kopyaladığınız resimleri de yapıştırılmak üzere içerisinde saklayabiliyor. Clipboard History menüsünden resimlerin üstüne geldiğiniz zaman ufak bir pencerede önizlemesini görme imkanı da bulabiliyorsunuz. Programın sitesinden indirebileceğiniz çeşitli eklentiler ile ClipX yazılımını daha etkin bir biçimde kullanabilirsiniz.

http://rapidshare.com/files/160046396/clipx-1.0.3.9_tnctr.com_bilinchard.rar.html[/CODE]

[/color][/size][b] [/b][/font]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...