Jump to content

Essential_nettools_4.0.189(no Rapİd)full+tr


wadaaa42

Recommended Posts

Essential NetTools, şebekeleri teşhis etmekte faydalı ve bilgisayarınızın şebeke bağlantılarını izlemek için faydalı bir yazılımdır.Maharetli ellerde güzel bir hack aracı na dönüşebilir

1- Essential NetTools programını çalıştırın ve NBScan sayfasındaki Starting IP kutusuna scan edilecek IP yi yazın. En son rakamı 1 "bir" olarak değiştirin.Bu işlemi yaptığınızda Endding IP kısmında otomatik olarak Yazdığınız IP ve en son rakamı 255 olarak belirecektir.. Bu andan itibaren Go butonuna basın ve scan işlemini başlatın..

2- Scan işlemi devam ettikce paylaşıma açık bilgisayarlar listelenecektir..

Name kısmında bilgisayarın adı.

WorkGroup kısmında bilgisayarın bağlı olduğu grup.

RS kısmında Harddisk inde paylaşıma açık alan olup olmadığı. Yes ise var No ise yok demek..

IP kısmında Paylaşıma açık bilgisayarın IP yazılır..

3- Burda dikkat edilecek nokta.. RS kısmında YES yazan bilgisayarlara girebileceğimiz.. No yazan ilgisayarlara giremeyeceğimizdir..RS kısmında YES yazan bilgisayarın üzerine gelin ve bir defa mouse nin sol tuşuyla tıklayın.

4- Şimdi mouse nin sağ tuşu ile tıklayıp. Çıkan menüden Open Computer i seçin.

5- Bu andan itibaren Karşı bilgisayarla bağlantı kurulmaya başlar ve ekran donmuş gibi olur.. Paniğe kapılıp

bilgisayarı resetlemeyin )

windows gezgini gibi bir ekran çıkıp size "c", "d", "belgelerim" gibi dizinler gösterirse ne alaaaa.

göstermezse.. başka bir bir IP de 4 nolu işlemi tekrarlayın..

Eğer aşağıdaki gibi bir dizin çıkarsa.. üzerini tıklayın.. ve bekleyin...

6- Süprizzzzz eğer bu ekranı görüyorsanız. o paylaşıma açık bilgisayara giriş şifreli demektir..

Ya PWLMAKER programını kullanarak şifre tahminleri üretip denersiniz.. Yada 4 nolu işlemi tekrarlarsınız..

size kalmış...

7- Eğer bu sonucu aldıysanız.. Karşı tarafın paylaşımı size açık demektir.şimdi onun bilgisayarına ister bir trojan atıp daha fazlasını istersiniz, isterseniz sadece paylaşılan dosyaları ile yetinirsiniz.Seçim sizin!!''

2621c58bc55296ad5035c73wm7.gif

http://www.divshare.com/download/5691755-ed1

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...
  • 2 hafta sonra ...

paşam çalışman çok güzel ellerine ve emeğine sağlık, yanlız bir sorum olacak bu programı kurdum ben, ardından dil kısmını da programın klasörüne kopyaladım, crak klasöründekinide kopyaladım ve çalıştırdım.

programı update yapacakmıyız? yani update yapsak bir problem teşkil edermi?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

Essential NetTools v4.1.204 Full

Ekran Görüntüleri:

http://www.softpedia.com/progScreenshots/Essential-NetTools-Screenshot-15359.html[/CODE]

Essential NetTools, çeşitli faydalı teşhis araçlarını içinde barındıran ve bilgisayarınızın ağ bağlantılarını izleyen bir program. Program sayesinde bilgisayarınıza bağlanan/çıkan bağlantıları, TCP/UDP portlarını, arka planda çalışan programları, güvenlik durumunu ve genel olarak ağ üzerinde izleme yapabilirsiniz. Program araştırma, sorun bulma, sorun çözme, raporlama gibi çeşitli ayarlara da sahip. (Eğer güvenlik duvarı programı kullanıyorsanız, bu programın internete çıkışına izin vermelisiniz.)

Ayrıca oluşturulan raporları HTML ya da metin dosyası olarak kaydedebilir, kapsamlı özet bir sistem raporlaması çıkartabilir (bu işlem bilgisayarınızın hızına göre birkaç dakika sürebilir.) ve özelleştirilebilir arayüzüyle kolay kullanım sağlar.

Ayrıca 'Dosya > Pencere Araçları' yoluyla Windows'un çeşitli uygulamalarına kısa yoldan erişebilirsiniz. (Kontrol paneli, sistem, aygıt yöneticisi, ağ, görüntü, tarih-saat gibi.)

Programa Türkçe dil dosyasını hariçten yükleyerek programı daha anlaşılır halde kullanabilirsiniz.

[b]NetStat:[/b]

Bilgisayarınıza bağlanan ya da çıkan ağ bağlantı listesini, açık TCP/UDP portlarını (internete çıkmak için kullanılan sanal kapılar), yerel/uzak bağlantıları, IP adreslerini ve bağlantı durumunu gösterir.

[b]ProcMon:[/b]

Bilgisayarda o an da arka planda çalışan programların yolu, üreticisini gösterir. Ayrıca o an çalışan programların CPU (işlemci) kullanımını hem grafik hem de yüzde olarak gösterir.

TraceRoute/Ping:

İnternet bağlantı sorunlarını çözmek için özelleştirlebilir ayar sunar.

[b]PortScan:[/b]

Gelişmiş TCP port taraması sayesinde ağ üzerinde etkin port taraması yapar. Bu araç iki yönlüdür: Tüm bağlantı ve gizli tarama tavrı (yarı-açık).

[b]NBScan:[/b]

Güçlü bir Netbios tarayıcısı. IP adreslerini kararlaştırılan alan içinde tarayabilir. Bu tarama sonucu çıkan bilgileri listeleyebilir. Windows'la birlikte gelen standart Netbios'dan farklı bu aracın grafik kullanım ara birime sahip olması kolay kullanım olanağı sağlar.

[b]RawSocket:[/b]

Düşük düzey TCP ve UDP bağlantı sorunlarını farklı ağ seçimi üzerinde çözmeye çalışır.

[b]NetAudit:[/b]

Ağınızdaki çeşitli güvenlik durumlarını kontrol etmeye yarar. Bu araç potansiyel hasarı teşhis etmeye çalışır. Paylaşılan Netbios kaynaklarının yanlış ayarlaması birçok güvenlik açığına sebeb olabiliyor.

[b]Shares:[/b]

Üç görev yapmaya yardımcı olur. Kaynak bağlantılarını izler, açık yerel paylaşımı inceler ve ağ üzerinden uzak kaynağa bağlantıyı izler.

[b]SNMPAudit:[/b]

Gelişmiş SNMP aygıt taramasıyla seçilen yerel SNMP aygıtlarını hızlı bir şekilde özelleştirebilir yapısıyla tarama yapar. Beş önemli sistem dosyası için düzenleme mevcut: Protokol, servis, ağ, sunucu ve LMHost.

[color=#FF0000][b]Türkçe Kullanım:[/b][/color]

Türkçe dil dosyasını indirmek için

tıklayınız

[CODE]http://www.yeniprogram.gen.tr/indir/15139/Essential-NetTools-Turkce-Yama.html[/CODE]

İndirdikten sonra RAR'dan bir dizine çıkartın. Çıkardığınız bu dil dosyasını farenin sağ tuşuyla kopyalayıp programın kurulu olduğu C:Program FilesEssNetTools ana dizinine yapıştırın. Daha sonra programı çalıştırıp 'settings > language'den Turkish'i seçin. Programı kapatıp açtıktan sonra Türkçe kullanabilirsiniz.

Programın lisanlı fiyatı [b]39$[/b]'dır.

Essential NetTools is a set of network scanning, security, and administrator tools useful in diagnosing networks and monitoring your computer's network connections. It's a Swiss Army knife for everyone interested in a powerful network tool kit for everyday use. It includes:

* NetStat: displays the list of your computer's inbound and outbound network connections, including the information on open TCP and UDP ports, IP address, and connection states. What makes it different from other NetStat utilities is the ability to map open ports to the owning application. Configurable alerts for incoming and outgoing connections are also available. Click for more screen shots

* ProcMon: displays the list of running processes with full information on the program location, manufacturer, process ID, and the loaded modules. With this tool, you can view CPU utilization statistics, identify hidden applications, kill running processes, and manage the usage of your PC's resources more effectively.

* TraceRoute and Ping: These familiar utilities featuring customizable options and a convenient results presentation allow you to explore the Internet and troubleshoot connectivity problems.

* PortScan: An advanced TCP port scanner that allows you to scan your network for active ports. This tool features both conventional (full connect) and stealth (half-open) scanning modes.

* NSLookup: Allows you to convert IP addresses to hostnames and vice versa, obtain aliases, and perform advanced DNS queries, such as MX or CNAME.

* NBScan: A powerful and fast NetBIOS scanner. NBScan can scan a network within a given range of IP addresses and list computers offering NetBIOS resource-sharing service, as well as their name tables and MAC addresses. Unlike the standard nbtstat utility supplied with Windows, this tool provides a graphical user interface and easy management of the lmhosts file and features parallel scanning, which allows checking a class-C network in less than one minute. NBScan can facilitate routine tasks often carried out by system integrators, administrators, and analysts.

* RawSocket: Provides you with the ability to establish low-level TCP and UDP connections to troubleshoot and test different networking services. Multi-color output and a convenient interface make it a great tool for every network administrator or computer programmer.

* Shares: Monitors and logs external connections to your computer's shared resources, lists local shares, as well as provides a quick and easy way to connect to remote resources.

* NetAudit (NetBIOS Auditing Tool): Allows you to perform various security checks on your network and/or individual computers offering the NetBIOS file sharing service. This tool can help you identify potential security flaws.

* SNMPAudit:an advanced SNMP device scanner that allows you to locate SNMP devices in the selected network segment quickly and receive customizable data sampling from each of the devices. You can use a SNMP browser for a detailed device examination.

* SysFiles: A convenient editor for the five important system files: services, protocol, networks, hosts, and lmhosts.

Other features include report generation in HTML, text, and comma delimited formats; quick IP address sharing between different tools; a comprehensive System Summary window; and a customizable interface.

[b]Download Full[/b]

[CODE]http://www.ziddu.com/download/821657/EssentialNetTools4.1.204.rar.html[/CODE]

[color=#0000FF][b]ALINTIDIR[/b][/color]

Link to comment
Share on other sites

  • 1 yıl yıl...

Essential NetTools v4.3 Build 259 ML. Türkçe

23rtus1.jpg

Essential NetTools, çeşitli faydalı teşhis araçlarını içinde barındıran ve bilgisayarınızın ağ bağlantılarını izleyen bir program. Program sayesinde bilgisayarınıza bağlanan/çıkan bağlantıları, TCP/UDP portlarını, arka planda çalışan programları, güvenlik durumunu ve genel olarak ağ üzerinde izleme yapabilirsiniz. Program araştırma, sorun bulma, sorun çözme, raporlama gibi çeşitli ayarlara da sahip. (Eğer güvenlik duvarı programı kullanıyorsanız, bu programın internete çıkışına izin vermelisiniz.)

Ayrıca oluşturulan raporları HTML ya da metin dosyası olarak kaydedebilir, kapsamlı özet bir sistem raporlaması çıkartabilir (bu işlem bilgisayarınızın hızına göre birkaç dakika sürebilir.) ve özelleştirilebilir arayüzüyle kolay kullanım sağlar.

Ayrıca 'Dosya > Pencere Araçları' yoluyla Windows'un çeşitli uygulamalarına kısa yoldan erişebilirsiniz. (Kontrol paneli, sistem, aygıt yöneticisi, ağ, görüntü, tarih-saat gibi.)

Programa Türkçe dil dosyasını hariçten yükleyerek programı daha anlaşılır halde kullanabilirsiniz.

NetStat:

Bilgisayarınıza bağlanan ya da çıkan ağ bağlantı listesini, açık TCP/UDP portlarını (internete çıkmak için kullanılan sanal kapılar), yerel/uzak bağlantıları, IP adreslerini ve bağlantı durumunu gösterir.

ProcMon:

Bilgisayarda o an da arka planda çalışan programların yolu, üreticisini gösterir. Ayrıca o an çalışan programların CPU (işlemci) kullanımını hem grafik hem de yüzde olarak gösterir.

TraceRoute/Ping:

İnternet bağlantı sorunlarını çözmek için özelleştirlebilir ayar sunar.

PortScan:

Gelişmiş TCP port taraması sayesinde ağ üzerinde etkin port taraması yapar. Bu araç iki yönlüdür: Tüm bağlantı ve gizli tarama tavrı (yarı-açık).

NBScan:

Güçlü bir Netbios tarayıcısı. IP adreslerini kararlaştırılan alan içinde tarayabilir. Bu tarama sonucu çıkan bilgileri listeleyebilir. Windows'la birlikte gelen standart Netbios'dan farklı bu aracın grafik kullanım ara birime sahip olması kolay kullanım olanağı sağlar.

RawSocket:

Düşük düzey TCP ve UDP bağlantı sorunlarını farklı ağ seçimi üzerinde çözmeye çalışır.

NetAudit:

Ağınızdaki çeşitli güvenlik durumlarını kontrol etmeye yarar. Bu araç potansiyel hasarı teşhis etmeye çalışır. Paylaşılan Netbios kaynaklarının yanlış ayarlaması birçok güvenlik açığına sebeb olabiliyor.

Shares:

Üç görev yapmaya yardımcı olur. Kaynak bağlantılarını izler, açık yerel paylaşımı inceler ve ağ üzerinden uzak kaynağa bağlantıyı izler.

SNMPAudit:

Gelişmiş SNMP aygıt taramasıyla seçilen yerel SNMP aygıtlarını hızlı bir şekilde özelleştirebilir yapısıyla tarama yapar. Beş önemli sistem dosyası için düzenleme mevcut: Protokol, servis, ağ, sunucu ve LMHost.

Essential NetTools - a set of network tools for diagnosing networks and monitoring network connections on your computer. This is an indispensable tool for everyone who needs a set of powerful network tools for everyday use.

It includes:

NetStat: displays the list of incoming and outgoing connections on your computer, including information on open TCP-and UDP-ports, IP-addresses and state of connections. From other NetStat utilities is able to bind applications to open ports to owning them. You can setup a system of warnings for incoming and outgoing connections.

NBScan: Scanner NetBIOS, a powerful and rapid tool for the study of networks. NBScan can scan the network for a range of IP-addresses and a list of computers that have Service NetBIOS shared resources and a table of their names. Unlike a standard tool that ships with Windows, NBScan provides user-friendly graphical interface and easy management of files, lmhosts, and a parallel scanning, which allows the network to check the P less than one minute. NBScan can facilitate the daily tasks of system integrators, administrators and analysts.

PortScan: TCP-port scanner with advanced capabilities to scan the network for active ports. This tool scans both in normal (polnosvyaznom) and hidden (half-open) modes.

HostAlive: a module for monitoring network, periodically checking whether the host is active and whether its network services, such as HTTP-and FTP-server.

EmailVerify: checks whether there is an e-mail address for contacting with soovetstvuyuschim SMTP mail server.

Shares: monitors and maintains record of external connections to shared resources on your computer, and provides a quick and easy way to connect to remote resources.

SysFiles: a convenient editor for the five important system files: services, protocol, networks, hosts, and lmhosts.

NetAudit (NetBIOS Auditing Tool): allows you to carry out various security checks and / or individual computers that run service access to shared resources on the NetBIOS. This tool will help you identify potential gaps in security.

RawSocket: gives you the possibility to establish low-level TCP connection to identify problems with the various network services. Presentation of data in different colors, as well as user-friendly interface makes it an excellent tool for daily work and the administrator, and programmer.

TraceRoute and Ping: all the familiar tools that are equipped with multiple functions and a clear presentation of the results will enable you to explore the Internet and identify the problem compounds.

NSLookup: allows you to convert IP addresses to host names and vice versa, obtain aliases, and perform advanced DNS-queries, such as MX or CNAME.

IPBlackList: checks whether IP-address to the various black lists of IP-addresses: Base addresses of spammers, open proxies and rilei e-mail. This tool will give you the answer to the question why verifiable IP-address is rejected by some network resources, such as mail servers.

ProcMon: Displays a list of active processes with full information about the location of the program, manufacturer, process ID, loaded modules. With this tool you can view statistics for the consumption of CPU time to recognize the hidden application, stop the current processes and efficiently manage the use of computer resources.

SNMPAudit: Advanced SNMP-scanner devices. Allows you to quickly locate the SNMP-networked devices in the selected range and get a customized selection of data from each of them. For a more detailed study of the device user can use the SNMP-browser.

Other possibilities: creating a report in HTML, text and CSV-format, fast exchange of IP-addresses of different instruments, IP-geolocation data adresoov, detailed information about the system, a customizable interface, and much more.

Homepage - www.tamos.com

downloadnowqr0rk3.gif

http://hotfile.com/dl/48181881/f1287d6/Essential.NetTools.v4.3.Build.259.Crack-by-r99.7z.html[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...