Jump to content

Google Da Yasaklandı!


excellence

Recommended Posts

20081028121406_google_video_giris.jpg

Telekomünikasyon Kurumu'nun internette sansür modası bitmek bilmiyor.

İnternette sansürlenen siteler kervanına bir yenisi daha eklendi. Geocities, Wordpress, Youtube, Blogger derken Google'ın video paylaşım sitesi video.google.com'da engellendi. Siteye 48 saattir erişim sağlanamıyor. Fakat sansürlenen sitelere konulan "Mahkeme kararıyla engellenmiştir" yazısı henüz yayınlanmış değil.

İnternet kullacıları ise forumlar ve sözlüklerde bıraktıkları mesajlarla sansürlere resmen isyan etme aşamasına geldi. Ziyaretçileri Türk webmaster'lardan oluşan bir forumda açılan "Sırada hangi site var?" başlığı altında ise sansürlenebilecek siteler arasında en kuvvetli tahmin olarak "Facebook" yer aldı.

İNTERNETTE UYGULANAN SANSÜRLE BÖYLE DALGA GEÇİYORLAR

İnternette dolaşan "Telekom site kapatıcı programı" resmide internette uygulanan sansürü traji-komik bir görselle eleştiriyor.

236357.jpg

veteknoloji

Link to comment
Share on other sites

arkadaslar elbet bi bildikleri vardır ondan kapatılıodur yani bilip bilmeden kimselere bela okumayalım tabi işimize yarayan siteler kapatılmıs olması gercekten sinir bozucu ama ginede bilmeden konusmayalım elbette onun iiçin acıklama yapılır gördüğüm kadarıyla daha kapatılmadı rahatlıkla girilio

Link to comment
Share on other sites

Internet konusunda Çin'i geçtik ozaman, yakında internet'i tamamen kapatırlar olur biter. Çok saçma, düşün adamın suçuna engel olmak yerine seni engelliyor.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...