Jump to content

Kablosuz Bağlanamıyorum!


musti7320

Recommended Posts

slm arkadaşlar.benim dizüstüne önce vista yüklüydü.hiçbir sorun yoktu.hatta en son kablosuz bağlanmıştım.sonra gece arkadaşın tavsiyesiyle windows xp ultimate 2009 plus yükledik.ama şimdi kablosuz bağlanmıyor.vistayı tekrar yükledik yine bağlanmadı.driver falan hepsini yükledim olmadı.kablosuz ağa bağlandı diyor.sonra bağlantı yok diyor.lütfen yardımcı olun.şimdiden teşekkür ederim

Link to comment
Share on other sites

şöyle bişey var bi xp nin kendi kablosuz bağlantısı var birde wireless'ın kendi programı var kendi programını kapalı duruma getir. o şekilde bağlanmayı dene. kablosuz bağlantılara girip ayarlar kısmından windows kısmını kullan seçeneğini seçmen gerekiyor.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 ay sonra...
Wireles düğmesi açık demi modmden ayrıca wireles ı da kurman gerekiyor

kardeşim benim laptop da Wireles sorunu var yardımcı ola bilirsen sevinirim hp compaq nx 6110

hangi işletim sistemini kurarsam kurayım sürücüsünü yüklüyorum

olmuyor sürücüyü yükledikden sonra yardımcı programı sağ alt köşede cıkıyor sembolü tıkladığım zaman sürücü yüklü degil diyor hp nin kendisitesinden indirdim sürücüsünü ancak olmuyor klavyede Wireles tusuna bastıgımda hiç bir tepki yok Wireles ısığı da yanmıyor aygıt yöneticisinde de donanım gözükmüyor el ile donanım yukle dedim ancak hangi Wireles modeli oldugunu bilmediğim için windowsda ki kablosuz donanımların hepsinide yukledim yine olmuyor yine yardımcı ola bilirsen sevinirim.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...