Jump to content

Sony Ericsson Hikaru Bambaşka


excellence

Recommended Posts

20081025032033_sony_hikarucep.jpg

Muhteşem özelliklerle donatılacak olan Hikaru, telefon anlayışını farklı bir boyuta taşıyor.

Sony Ericsson çok yakında sunacağı akıllı telefon ile rakiplerini dize getirecek gibi görünüyor. Hikaru isimli olacak yeni model Sony Ericsson'un şimdilik en gözde telefonu XPERIA X1'yı da sollayacağa benziyor.

Sony Ericsson Hikaru, 8 megapiksel kamera, 8 GB dahili hafızasıya ve dokunmatik ekrana sahip olacak. Bunların dışında birçok yeni özellikler ile donatılacak olan Hikaru için beklentilerinizi şimdiden yüksek tutun.

Bunun dışında ortalarda yeni bir Sony Ericsson Twigy Walkman telefonun 2009 yılında çıkacağına dair söylentiler dolaşıyor. Ayrıca yeni Twigy ile ilgili tahmin edilen diğer özellik ise 3 megapiksel kameraya ve QVGA ekrana sahip olacak olması.

pcworld.com.tr

Link to comment
Share on other sites

8 Megapiksel ve dokunmatik

20081026060825_20081024001157.jpg

Dedikodulara göre Sony Ericsson 8 Megapiksel kameralı ve dokunmatik ekranlı bir cep planlıyor...

İnternette Sony Ericsson'un iki yeni cep telefonu ile ilgili dedikodular çıkmaya başladı. Telefonlardan birinin kod adı Hikaru diğerinin ise Twiggy.

Sony Ericsson Hikaru

Unwiredview.com'a göre Hikaru 8 Megapiksel kameraya, tam dokunmatik ekran ve 8 GB dâhili belleğe sahip. Klavye görünümü hakkında ise (QWERTY mi yoksa nümerik tuş grubu mu) henüz bir bilgi yok.

Sony Ericsson Twiggy

SEMC-blog'u Twiggy'yi kapaklı Walkman cep telefonu W350'nin halefi olarak gösteriyor. Twiggy büyük bir ekranın yanında (çözünürlük: 320 x 240 piksel) 3 Megapiksel kamera da sunacak. SEMC pazar başlangıcı olarak 2009'un ikinci çeyreğini gösteriyor.

Sony Ericsson sorulara rağmen telefonlar hakkında herhangi bir açıklama yapmadı.

chip.com.tr

Link to comment
Share on other sites

önce bi xperia yı doğru düzgün piyasaya sürsünler de. bu adamları severdim ama son zamanlarda işlerini ağızlarına yüzlerine bulaştırmaya başladılar. xperia açıklanalı 1 seneyi geçiyor. çıkacak da çıkacak, tarih ertelene ertelene bi hal oldu. eminim benim gibi kaç kişi kaybettiler.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...