Jump to content

Gizli Dosyalar


HAKAN BAŞTUĞ

Recommended Posts

muhtemelen sen "Gizli klasörleri göster"dediğinde "Gizli klasörleri gösterme"de kalıyordur.PC ne virüs bulaşmış olabilir bu yüzden PC ne format atmalısın en azından ben böyle biliyorum çünkü aynı olay bendede oluyor.

Hayır format atmana gerek yok. Aynı sorun bende de vardı bunun nedeni AMVO adında bir virüsten kaynaklanıyor. Bu virüs girdiğin veya girmediğin geryere "desktop.ini" yada "desktop_.ini" dosyası atar. Pc ye flash disk veya benzeri depolama ayğıtı bağladıysan onlarada dosa atar ve o depolama aygıtını başka bir pc ye taktığında heryere yayılır. Son zamanlarda çok yayıldı ve gittikçe daha da hızlı hayılıyor. Virüsün bir göstergeside "Bilgisayarım" dan "C" veya "D" sürücüsüne tıklandığında farklı bir pencerede açılmasıdır.

Ve gelelim çözüme

Please register to see this content.

bu dosyayı indir ve bir defa tıklaman yeter. Bütün amvo virüs uzantılarını bulur ve siler. Temizlemeden önce daha önce kullandığın flash diskleride tak onlarıda temizler. "Bilgisayarım" dan "C" veya "D" sürücüsüne tıklandığında farklı bir pencerede açılmaya başlarsa tekrar tıkla yine temizlesin :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...