Jump to content

Fener'de Gidecek Ve Gelecek Listesi


CaNCaN

Recommended Posts

779820081023050945290.jpg

Sezona tepe takla giren Fener'de, Arsenal yenilgisi bardağı taşıran son damla oldu. Birçok isim topun ağzında, süper yıldızlar yolda...

Acil olarak toplanan yönetim, takımın çehresini değiştirmeye karar verdi. Devre arasında başlayıp sezon sonunda devam edecek olan operasyon sonucunda kadronun neredeyse yarısının değiştirilmesi hedefleniyor. Yabancılar içinde hiçbir varlık gösteremeyen Maldonado ile Josico hemen elden çıkarılacak.

Sezon sonunda Roberto Carlos'la da yollar ayrılacak. Yerlilerden başta kaleci Volkan Demirel olmak üzere Colin Kazım, Can Arat, Yasin Çakmak, Ali Bilgin ve Gürhan Gürsoy ise ya satılacak ya da kiralanacak.

Takımın en zayıf bölgesi olan ön libero mevkii için yerli ve yabancı birçok aday var. Bu isimler içinde özellikle Patrick Vieira için Fenerbahçe bastıracak. Sarı-lacivertli yönetim ayrıca Avrupa'da top koşturan lejyonerlere de kanca atacak. Alınması hedeflenen gurbetçiler arasında Halil Altıntop, Eren Derdiyok, Mevlüt Erdinç gibi gözde isimler var. Ayrıca Türkiye'den de başta Mehmet Topuz ve Mehmet Yıldız olmak üzere transfer piyasasının flaş isimleri listede yer alıyor. Yönetim ilk planda, devre arası takviyelere öncelik verecek. Böylece lig şampiyonluğu için yeniden iddialı duruma gelinmesi hedefleniyor.

GiDECEKLER

VOLKAN DEMiREL (Artık kalede güven vermediği için sözleşme yenilenmeyecek)

ROBERTO CARLOS (Defansın en çok hata yapan ismi. Onunla da yollar ayrılacak)

MALDONADO (Tam bir hayal kırıklığı. Devre arasında en önce o gönderilecek)

JOSİCO (Müzmin sakat. Isınırken, koşarken, idman yaparken her an sakatlanabiliyor. Bileti kesildi)

COLİN KAZIM (Kaprisleri herkesi bıktırdı. Satılacak, olmazsa kiralanacak)

CAN ARAT (Bir türlü beklenen düzeye gelemeyince herkes ondan ümidi kesti)

YASİN ÇAKMAK (Yakaladığı şansları hep kötü kullandı. Kulübe için bile yetersiz görülüyor. Satılacak)

ALİ BİLGİN (Geçen sezondan bu yana tek bir olumlu hareketi yok. Satılacak)

GÜRHAN GÜRSOY (Kendini geliştirmeyi başaramadı. Sivas'a satılması gündemde)

GÜNDEMDEKiLER

YABANCILAR

GUARDADO.....(Forvet-Deportivo)

MORİENTES ....(Forvet-Valencia)

VİEİRA ..............(Ön libero-İnter)

RENATO..........(Ön libero-Sevilla)

AURELİO .....(Sol kanat-Liverpool)

MONDRAGON........(Kaleci-Köln)

MYHİLL............(Kaleci-Hull City)

GURBETÇİLER

NURİ ŞAHİN .........................(Orta saha-B. Dortmund)

FATİH TEKKE ........................(Forvet-Zenit)

HALİL ALTINTOP....................(Forvet-Schalke 04)

MEVLÜT ERDİNÇ..................(Forvet- Sochaux)

EREN DERDİYOK.....................(Forvet-Basel)

YERLİLER

MEHMET TOPUZ ............Orta saha-Kayseri)

MEHMET YILDIZ..............Forvet-Sivas)

ORHAN ŞAM..................(Sağ bek-Hacettepe)

ÇAĞLAR BİRİNCİ .............(Sol bek-Denizlispor)

ÖZER HURMACI .............(Orta saha-Ankaraspor)

Link to comment
Share on other sites

YA BU ADAMLARIN ÇOĞUNDA ARTIK HEVES KALMAMIŞ BİZE GENÇ BAŞARIYA AÇ OYUNCULAR LAZIM BAK ARSENAL NASIL YAPIYOR BU İŞİ 18 YAŞINDAKİ ADAMLARLA 23 YAŞ ORTALAMASIYLA DÜNYAYAY MEYDAN OKUYOR BIRAKIN İSİMLERİ ARTIK İSİMLER FUTBOL OYNAMIYOR ONLARIN TÜM HAYALLERİ GERÇEKLEŞMİŞ ARTIK FENERBAHÇEYE TATİLE GELİRLER BENCE AZİZ YILDIRIM YILDIZ TAKİP EDECEĞİNE HOCALARDAN BİR EKİP KURUP GENÇ OYUNCU AVINA ÇIKMASI LAZIM VE GELECEĞİN FENERBAHÇESİNİ YARATMASI LAZIM ONA GÜVENİYORUZ VE TAM DESTEĞE HER ZAMAN HAZIRIZ TÜRK TARİHİNİN GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ BAŞKANLARINDAN BU İŞİNDE ALTINDAN KALKACAKTIR...... SAYGILAR TAKIMI İLE GURUR DUYAN BİR TARAFTAR........................

icon13.gifDİKKAT: İletilerinizi Gönderirken Klavyenizin 3090qz6.jpg Tuşunun Kapalı Olmasına Özen Gösteriniz.

Link to comment
Share on other sites

Listede Aragones i göremedim.istediği kadar oyuuncu getirsin,bence sorun Aragoneste. Arsenal maçında takım 4-1 yenik durumda ve bu adam kılını kıpırtdatmıyor. Fatih Terim Milli Takım bir maçta 1-0 dahi yenik duruma düşünce kendini paralıyor,maça müdahele için elinden geleni yapıyor ( Fatih Terim'in beğendiğim tek olumlu yanı bu ). Aragones daha oyuncu dahi değiştirmiyor.

Link to comment
Share on other sites

aslında haklısın aragones zaten kariyeri olan biri değil zaten yanlış bir seçimdi bu yabancı antrenörlere verilen tolerans yerlilere verilse çok farklı olurdu benim fenerbahçenin başında görmek istediğim isin Rıdvan dilmen inşallah bir gün gelir futbol zekası çok yüksek bir insan mutlaka faydalı olcaktır ama şunuda untmamak lazım sihirli deynek te yok yani bu takım ın taze kana ve zamana ihtiyacı var

Link to comment
Share on other sites

Bir galatasaray taraftarı olarak buraya yorum yazmam ne kadar doğru bilmiyorum ama... bhdr45 adlı arkadaşa sonuna kadar katılıyorum. Artık kulüpler milyon dolarlarla oyuncu almak yerine biraz daha geleceğe yatırım yapmak zorunda. Yani sen gidipte çok ünlü bir ismi klübe kazandırdım diye böbürleneceksin. Lig başlayacak aldığın oyuncu fısss. Nedeni çok basit... Adam daha ne yapsın. Bide bakıyolar Türkiyede bir iki maç iyi oyna ondan sonra yat ohhh. Gelsin paralar. Bizim mutlaka gençlere önem vermemiz gerek. Yeni emreler yeni ardalar bulmamız lazım. Hoş aslında onuda doğru dürüst beceremiyoruz ya. Sen kalk koca ronaldinho yu Gaziantepe getir 14 yaşında mıymış ne " senden futbolcu olmaz" diye yolla. Bizde bu kadar anlıyoruz işte ;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...