Jump to content

Ethernet Kartı Sorunu


ahhoscan

Recommended Posts

vıa 10/100 diye tümleşik ethernet vardı . asus anakart, işletim sistemi xp .yağmurda ethernet yandı başka bir ethernet kartı adm tek an 983 taktım internete bağlandı.pc ye format attım vista yükledim. internete bağlanmadı adm nin driver ını indirdim yükledim bağlandı . sonra ne yaptıysam bidaha bağlanamadım.sınırlı bağlantı diyor yanan etherneti devre dışı bırakamıyorum ,tanımlanamıyor yazıyor aygıt yöneticisinden hepsi yüklü görünüyor. sınırlı bağlantı yazısı kalkıyor bazen yine bağlanmıyortanımlanıyor diyor arayıp duruyor sonuçlanmıyor. sonradan taktım ethernet kartının kalitesizliğinden kaynaklanır mı.bi de onu deneyeceğim . yorumlarınızı bekliyorum.

Link to comment
Share on other sites

kardes yazılımı kaldırıp yenıden kurmayı denedın mı (tabıkı kaldırdıgında reset cek onerım)ve rc45 te sorun varmı ona bak bıde modeme ve taktıgın slotu degiştir dene bunları yapamadan once ethernet kartının saglam oldugundan emın ol bosa ugrasma.. kolay gelsın kardes arkadasım birde ethernet kartı ayarlarından da olabılır ılk once ıstersen bu ayarı dene aygıt yonetıcısınde ethernet kartının gelısmıs ayarına gır orda lınk speed var ordan 10 ful yap bı dene

Link to comment
Share on other sites

benzer sorunla bir haftadır bende uğraşıyorum. bende ethernet kartı aldım ilk başta sonuç değişmedi. benim sorunum modem ve ethernet girişi ikisi birlikte gitmiş. öyle sanıyorum ki yıldırımdan kaynaklandı. ben modemi değiştirdim en sonunda sorun halloldu. anakartın ethernetini biostan kapatabilirsin. ara kabloyuda kontrol etmeni öneririm. eğer bir arkadaşından modem filan bulabilirsen bide başka modemle dene. veya senin modemini başka bilgisayarda dene sağlammı diye.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...