Jump to content

Xp Den Sonra Vista Kurdum Tekrar Xp Kurulmuy


ahhoscan

Recommended Posts

format atarken hdd bölme aşamasına geldiğinde 2 bölüm oluştur ve c yazan bölümü NTFS[HIZLI] biçimlendir diyerek kurulum yap belki düzelir.

aynı sey benımde basıma geldı . sorunun nedeni sanırım vista aktive edildiğinde tekrar xp yi kurmak için boot sektördeki vista bilgisinin silinmemesinden kaynaklanıyor. boot sektöründeki vista boot bilgileri silinmiyor bunun için ben boot sektörünü silen programla sildim ama benim C ve D olarak 2 parcaydı bunun yaptıkdan sonra tam açtığımda elimde sıfır bir hardiskle karşılaştım eğer kurtarman gereken bir dosya yoksa yapabilirisin daha sonra xp sorunsuz kuruluyor.

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşım Xp Üstüne Vista Kurabilirsin Ama Vista Kurulu Pc ye Xp Kurarsan Bi Kere Vistayı Açamazsın Vistanın Önyükleme Dosyası Silinir Xp Yerini Alır....Kısacası Şöyle Media Player 12 Kurulu Pc ye Media Player 10 Kuramazsın Hata Verir...Senin Olayın Birincisi Boot Sorunu olabilir...2.Biosu Resetlemeni öneririm....ide kablolarını Kontrol Et Bide son olarak burası önemli evdeki başka prizden elektrik alarak dene statik elektrik sorunun olabilir....pc yi yakarsın sonra.....yardımcı olabildiysem :yahoo:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 ay sonra...

vistayı silen proğram indirdim çalıştırduım ardından xp yükledim c nin dışındaki bölümleri silmedim silinmemişte daha öncede vistayı silip xp yüklemiştim onda flaşh bellek de takılı kalmış o dahi silinmişti

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...